3+1 τρόποι με τους οποίους φέρνεις σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σου

Μικρές συμπεριφορές που δημιουργούν μακροπρόθεσμα πρόβλημα στη σχέση σας

ζευγάρι

Μερικές φορές, η συμπεριφορά που υιοθετούμε νομίζοντας ότι κάνει καλό στους ανθρώπους μας, τελικά έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, με εκείνους να έρχονται τελικά σε δύσκολη θέση και να νιώθουν βαθιά υποτίμηση.

Μήπως τελικά σαμποτάρεις μόνη σου την ερωτική σου ζωή;

Κάτι τέτοιο μπορεί κάλλιστα να συμβεί όσο βρισκόμαστε σε μια σχέση, υποτιμώντας με τις πράξεις και τα λεγόμενά μας του συντρόφους μας και δημιουργώντας μακροπρόθεσμα πρόβλημα στην ίδια τη σχέση. Να ποιοι είναι τέσσερις από τους κλασικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αμφισβητείς τις επιλογές του

Από τις απλές και καθημερινές, μέχρι πιο σημαντικές για την ίδια του τη ζωή, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώθει σαν ανήλικο παιδί.

Διορθώνεις τα συντακτικά/ γραμματικά λάθη του

Όταν διορθώνεις συνεχώς συντακτικά και γραμματικά λάθη του συντρόφου σου, ιδιαίτερα μπροστά σε κόσμο, καταλήγεις απλώς να υποτιμάς και να μειώνεις αυτόν που είναι μαζί σου. Άσε που πρόκειται για ανθρώπινα λαθάκια που δεν έχουν καν τόσο μεγάλη σημασία (εκτός αν είστε καθηγητές…).

Τον συγκρίνεις διαρκώς

Όταν συγκρίνεις τον σύντροφό σου με τις πρώην σχέσεις σου ή με κάποιον που θαυμάζεις, γίνεσαι εξαιρετικά αγενής και φέρνεις τον άνθρωπό σου σε πολύ δύσκολη θέση. Εάν δεν παίρνεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σας και δεν σε καλύπτει το άτομο με το οποίο είστε μαζί, μπορείς πάντα να χωρίσεις.

5 πράγματα που περιέργως ξενερώνουν τους άντρες

Κάνεις μονόλογο και όχι διάλογο

Ή μιλάς πάνω του ενώ προσπαθεί να ολοκληρώσει τη σκέψη του. Και αυτού του είδους η μονόπλευρη επικοινωνία σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει καν να ακούσεις τι έχει να σου πει και δεν δείχνεις εκτίμηση στο πρόσωπό του και την οπτική του.

Πηγή: allyou.gr

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top