5 πράγματα που περιέργως ξενερώνουν τους άντρες

Και γιατί δεν πρέπει να σε απασχολούν και τόσο πολύ

Σίγουρα θα έχεις δει κατά καιρούς άρθρα που λένε τι να μην κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να μην τον ξενερώσεις ή πώς να κερδίσεις έναν άντρα. Σήμερα σου παρουσιάζουμε 5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες, αλλά και τους λόγους που δεν μας νοιάζει. Γιατί όποιος θα σε θέλει, να σε θέλει για αυτό που είσαι!

Συνεξάρτηση: Τι είναι και γιατί πρέπει να την σταματήσεις στη σχέση σου

Το έντονο make-up
Άλλες βάφονται ελαφριά, άλλες έτσι κι έτσι κι άλλες πιο βαριά! Δεν έχει σημασία αν αρέσει σε εκείνον που θα βγεις, σημασία έχει να αρέσει σε εσένα και να σε εκφράζει. Εάν δεν αρέσει το πώς βάφεσαι σε αυτόν με τον οποίο έχεις ραντεβού, μπορεί κάλλιστα να βγει με μια άλλη που κατά την… γνώμη του, βάφεται καλύτερα! Δεν χρειάζεται να αλλάξεις καμία από τις συνήθειές σου για κανέναν! 

Το να έχεις αυτοπεποίθηση
Δεν θα απαλύνεις καμία πλευρά της προσωπικότητάς σου και δεν θα «κατεβάσεις» για κανέναν τον εαυτό σου έτσι ώστε να αισθάνεται εκείνος πιο άνετα με τον δικό του. Είναι σαν να μας λέει κάποιος «να έχεις άποψη, αλλά να μην έχεις πολύ άποψη!», «να είσαι δυναμική αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο!».

Να μην έχεις φιλοδοξίες
Είναι ωραίο να αράζεις μερικές φορές και να απολαμβάνεις τα κεκτημένα σου. Είναι εξίσου ωραίο να έχεις βρει τι θες να κάνεις στη ζωή σου και να έχεις τις υποθέσεις σου και την ρουτίνα σου τακτοποιημένες! Όποιος θέλει σκοπούς και φιλοδοξίες να βρει τις δικές του!

10 tips για να απογειώσεις το σεξ με τον σύντροφό σου στο μπάνιο

5 πράγματα που περιέργως ξενερώνουν τους άντρες

Το να έχεις «κλασικά» χόμπι
Δηλαδή το μαγείρεμα για παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να είσαι ούτε πολύ extreme αλλά ούτε και πολύ basic! Αν σου αρέσει το διάβασμα μπορεί να ξενερώσει! Το τι σε κάνει να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου υπόθεση! 

Tο να είσαι party girl
Σου αρέσει να βγαίνεις και να διασκεδάζεις με την παρέα σου; Να βγαίνει! Αν δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι που εσένα σου δίνει χαρά, τι τον θες στη ζωή σου; 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top