10 χαρακτηριστικά που έχουν οι Παρθένοι

Ο μήνας τους ξεκινά και η Άση Μπήλιου σκιαγραφεί την προσωπικότητα τους

Ένα από τα πιο κοινά γνωρίσματα για το ζώδιο της Παρθένου είναι το γεγονός ότι είναι τελειομανείς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθούν πάντα μόνο για την αριστεία σε ό,τι κάνουν, είτε είναι η δουλειά τους, οι σχέσεις τους ή οι προσωπικές τους υποθέσεις. Για να τους γνωρίσουμε καλύτερα ας δούμε 10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Δεν παίζουν με την καρδιά τους

Στις σχέσεις οι Παρθένοι είναι πολύ επιλεκτικοί. Δεν ανοίγονται εύκολα σε κανέναν. Εξαιτίας αυτού, παρεξηγούνται και συχνά θεωρούνται δύσκολοι ή συντηρητικοί. Αλλά οι Παρθένοι περιμένουν να βρουν το σωστό άτομο που θα μπορούν να εμπιστευτούν και να δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους. Δεν τους αρέσουν οι περιστασιακές σχέσεις. Γι’ αυτούς η εμπιστοσύνη είναι το ζητούμενο στον έρωτα. Συχνά προτιμούν να επιμείνουν στα δοκιμασμένα και στα αληθινά, αντί να ρισκάρουν. Ωστόσο, αυτή η προσοχή μπορεί να είναι και σωτήρια, καθώς μπορεί να βοηθήσει τους Παρθένους να αποφύγουν τα λάθη. Η σύνεση είναι ένα έμφυτο ταλέντο που τους βοηθάει πάντα, σε συνδυασμό με την εσωτερική τους φωνή, για να ακολουθούν τον δρόμο της καρδιάς τους. Όταν βρουν το σωστό άτομο είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και η αγάπη τους είναι αστείρευτη.

8 λόγοι που θα σε πείσουν να μπλοκάρεις τον πρώην σου στα social media

Πολύ ψείρισμα

Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την αναλυτικότητα και είναι προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια και την κριτική. Ένας άλλος λόγος που οι Παρθένοι μπορεί να θεωρηθούν λεπτομερείς, είναι το ότι είναι πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ εργατικοί και αφοσιωμένοι. Έχουν υψηλά πρότυπα για τον εαυτό τους και τους άλλους και έτσι χαρακτηρίζονται τελειομανείς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και υπεύθυνοι, αλλά μπορεί επίσης να τους κάνει να φαίνονται απαιτητικοί. Γι’ αυτό περιγράφονται ως τελειομανείς που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Αυτό μπορεί μερικές φορές να τους οδηγήσει στο να θεωρούνται επιλεκτικοί ή εκλεκτικοί, όχι μόνο στη δουλειά ή στα χόμπι… αλλά στα πάντα.

Διαβάστε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ενός Παρθένου στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top