Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου 2022

Ποια ζώδια θα «ερωτοχτυπηθούν»; Η αστρολόγος αναλύει

Όσα είπε η Άση Μπήλιου για τον μήνα Ιούλιο και τα ζώδια στο Breakfast@Star, την Πέμπτη 30/6

Ο Ιούλιος ξεκινάει με ένταση και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 02/07/2022 ο Άρης από τον Κριό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η όψη συνδέεται με παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και μπορεί να φέρει επιθετικότητα και ανταγωνισμό μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

5 τρόποι να ενισχύσεις την ερωτική σου αυτοπεποίθηση

Στις 05/07/2022 ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/08/2022. Τώρα θα σταθεροποιηθούν καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα, ενώ η δράση και οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε θα βασίζονται περισσότερο στη λογική και λιγότερο στην παρόρμηση της στιγμής. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση η οποία θα μας κάνει πιο ευαίσθητους, αλλά και κυκλοθυμικούς. Θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας, όμως μπορεί να γίνουμε αμυντικοί και να κλειστούμε στον εαυτό μας εάν νιώσουμε ότι το άλλο άτομο δεν μας καταλαβαίνει.

3 tips για να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο
 

Στις 13/07/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο θα φέρει στο φως αποκαλύψεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στις σχέσεις μας.

Στις 14/07/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θέλει προσοχή, αφού μπορεί εύκολα να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο ή να παρασυρθούμε σε μια κατάσταση η οποία είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Στις 18/07/2022 η Αφροδίτη θα περάσει στο προστατευτικό ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11/08/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας, καθώς και να συμφιλιωθούμε με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφού η καρδιά μας θα «μαλακώσει» και θα έχουμε περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση.

Στις 19/07/2022 ο Ερμής θα εισέλθει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με πιο έντονο και δραματικό τρόπο. Την ίδια ημέρα η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει μια κρίση ή ακόμα και ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, αφού μας καλεί να αφήσουμε πίσω ό,τι δεν λειτουργεί πια και να βρούμε τη δύναμη να κάνουμε μια νέα αρχή.

Ο Ιούλιος κλείνει με μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/07/2022, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση μας και θα φέρει νέες ευκαιρίες στα ερωτικά μας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να λάμψετε, να ξεχωρίσετε μέσα στις σχέσεις σας, επομένως μη διστάσετε να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top