5 τρόποι να ενισχύσεις την ερωτική σου αυτοπεποίθηση

Γιατί, μόνο το σεξ δεν φτάνει

Να σε αγαπάς, να σε φροντίζεις, να σε προσέχεις. Να αισθάνεσαι σίγουρη για αυτό που είσαι, να σε στηρίζεις, να διεκδικείς. Η αυτοπεποίθηση διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην προσωπική μας ζωή. Στον ερωτικό τομέα. Για αυτό, σήμερα, κάνουμε μαζί 5 σημαντικά μαθήματα ερωτικής αυτοπεποίθησης. Για δες!

5 πράγματα που αν κάνεις στο σεξ θα κολλήσει μαζί σου

Γνώρισε και αποδέξου τα θέλω σου

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσεις την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση και να καταλάβεις τι σου αρέσει και τι όχι είναι να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Να τον ακούσεις, να τον διαβάσεις, να τον αποκωδικοποιήσεις. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η γνωριμία αυτή, εκτός από ψυχολογική, έχει και πρακτική πτυχή. Ακούμπησε το σώμα σου, αγκάλιασε το, αποδέξου το όπως είναι, αγάπησε το και να είσαι σίγουρη ότι έτσι θα το αγαπήσει και ο σύντροφος σου.

Στάσου μπροστά από τον καθρέπτη

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ή δυσκολία είναι να το δεις κατάματα. Δες, λοιπόν, το σώμα σου στον καθρέπτη. Βρες τα δυνατά σου σημεία και τόνισε τα. Τσέκαρε τι σου χαλάει την γενική εικόνα, τι χτυπάει στο μάτι σου και προσπάθησε να το βελτιώσεις, αφού πρώτα το αποδεχτείς. Απόβαλλε το περιττό άγχος και οδήγησε την ερωτική σου αυτοπεποίθηση στο τέρμα.

7 συμπεριφορές που φανερώνουν ότι του αρέσεις

Ρώτα τον σύντροφο σου τι τού αρέσει πάνω σου

Μπορεί να ακούγεται αρκετά κλισέ, όμως, η γνώμη ενός εξωτερικού παρατηρητή βοηθάει πάντα να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν χρειάζεται ακριβώς να τον ρωτήσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε τα καλά λόγια, όμως, μένουμε πιστοί στις δικές μας λανθασμένες πεποιθήσεις. Άκου όσα έχει να σου πει ή σου λέει ανά διαστήματα, φίλτραρε τα και ανάκτησε την αυτοπεποίθηση σου.

5 τρόποι να ενισχύσεις την ερωτική σου αυτοπεποίθηση

Από την φαντασία στην πράξη

Μπορεί η φαντασία να κινητοποιεί τη σκέψη, όμως, και η τελευταία χρειάζεται να μετουσιωθεί σε πράξη. Κινήσεις, αυτοθαυμασμός, εκφράσεις που τονώνουν λίγο τον εγωισμό και ακονίζουν την τέλεια εικόνα που όλοι έχουμε στο μυαλό είναι ιδανικά για να διεγείρεις γλυκά την ερωτική σου αυτοπεποίθηση και να της βάλεις φωτιά.

Πώς θα τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη μέρα και να του αρέσει

Φόρα ρούχα που σου αρέσουν

Η ερωτική αυτοπεποίθηση δεν είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με το σεξ. Το να κινείσαι με ανεβασμένη ερωτική διάθεση μπορεί να συμβεί φορώντας ακόμα και τα αγαπημένα σου ρούχα. Γιατί, σου φτιάχνουν τη διάθεση, παίζουν με τη ψυχολογία σου και διεγείρουν το μυαλό σου. Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top