5 πράγματα που αν κάνεις στο σεξ θα κολλήσει μαζί σου

Έτσι, θα του πάρεις τα μυαλά από την πρώτη φορά

Σεξ ζευγαρι μυστικα

Το σεξ είναι μία από τις πιο βασικές συνήθειες στη ζωή ενός ζευγαριού. Σήμερα, λοιπόν, μοιραζόμαστε μαζί σας 5 βήματα για να κολλήσει μαζί σου από τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ και φυσικά για να το απολαμβάνεις κι εσύ στο έπακρο!

Δώσε εντολή στον εγκέφαλό σου 

Η εντολή που δίνεις στον εγκέφαλό σου, είναι «τώρα θα χαθώ στην ηδονή, τώρα θα το ευχαριστηθώ». Μέσα στην σαρωτική καθημερινότητα, έχουμε 10 λεπτά- τόσο διαρκεί η μέση διείσδυση- για να κάνουμε σεξ. Είναι ανεκτίμητο αυτό το δεκάλεπτο. Οπότε ο εγκέφαλός σου, το όργανο με το οποίο κάνουμε σεξ, πρέπει να είναι εστιασμένος στην ηδονή και μόνο.

Ποιες συνήθειες μπορούν να βλάψουν τη σεξουαλική σας ζωή

Ολόκληρο το σώμα

Για να βοηθήσεις τον εγκέφαλό σου να χαλαρώσει και να έρθει σε σεξουαλική επιθυμία, συγκεντρώσου στα χάδια. Σκέψου πώς νιώθεις το παραμικρό χάδι του στο σώμα σου. Ολόκληρο το δέρμα μας είναι ερωτογενής ζώνη, μην εστιάζεις μόνο στα γεννητικά όργανα.

Ερωτικές σκέψεις

Ο εγκέφαλος είναι στο “τώρα” μόνο όταν κάνει ερωτικές σκέψεις: “πώς μου αρέσουν τα χείλη του, το μόριό του, πώς μου αρέσει αυτή η στάση, κ.λπ.”. Μόλις εμφανιστεί κάποιο άγχος επίδοσης το πρώτο που κάνει είναι να σταματήσει τα σήματα μορς που στέλνει μέσω σπονδυλικής στήλης στα γεννητικά όργανα. Άρα δεν θα διεγείρεσαι.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματάμε να κάνουμε σεξ;

Μίλα βρώμικα

Το να μιλάς βρώμικα στο πρώτο σεξ είναι ΟΚ, σημαίνει ότι του διεγείρεις το πρώτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, εκείνο της λαγνείας, το οποίο ελέγχει η τεστοστερόνη, η “βρώμικη ορμόνη”. Αλλά στα πρώτα σεξ με έναν καινούριο εραστή, το δεύτερο εγκεφαλικό σύστημα, η ερωτική έλξη, θα καθορίσει περισσότερο την πορεία αυτής της σχέσης. Προτίμησε κάποια αισθησιακά λόγια που θα πέσουν απαλά στην καρδιά του όπως «Σε θέλω», «Τί είναι αγόρι μου», «Σε θέλω δικό μου» κλπ. Υπάρχει και το τρίτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, ο συντροφικός έρωτας, το οποίο θα ανοίξει λίγο αργότερα, με τη σχέση, αλλά υπάρχουν κόλπα να προσπαθήσεις να περάσεις εκεί και από το πρώτο σεξ. Μετά το σεξ κάν’ του μεγάλες, σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά, στοργή, παιχνίδια.

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου;

Στα μάτια 

Τέλος, μην ξεχνάς να τον κοιτάς στα μάτια την ώρα του σεξ. Σύμφωνα με την ταντρική παράδοση, μετά από 4 λεπτά που βλέπεις κάποιον στα μάτια, βλέπεις την ψυχή του.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top