Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου;

Όλοι οι παράγοντες που καθιστούν τη συγκεκριμένη ώρα στην καλύτερη για σεξ

Για αρκετούς η καλύτερη ώρα για σεξ να είναι το όταν σιγά σιγά πέφτει το φως της ημέρας, με χαμηλωμένα τα φώτα του σπιτιού, όταν το ζευγάρι αγκαλιάζεται στον καναπέ έπειτα από μια δύσκολη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις. Θα εκπλαγείτε ωστόσο μόλις μάθετε τα οφέλη του πρωινού σεξ στη διάθεση και την υγεία, γεγονός που καθιστά το πρωί στην καλύτερη στιγμή της ημέρας για σέξι διάθεση με το ταίρι σας.

Έχεις υποψίες πως δε σε βλέπει σοβαρά; Πώς θα το επιβεβαιώσεις

Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του με ενέργεια και ζωντάνια. Έχει αποδειχθεί άλλωστε πως η πρωινή ερωτική συνεύρεση βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει την ενέργεια και βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά με μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας πριν από τον πρωινό καφέ και το πρωινό μας είναι πολλά για τη σχέση, αλλά και για την καθημερινότητά μας. Ακολουθούν τα βασικότερα από αυτά.

Stashing: Τι είναι και γιατί πρέπει να σε ανησυχεί

Ανακουφίζει από το στρες

Απολαυστικές δραστηριότητες όπως το σεξ μειώνουν τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό μας, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα και βελτιώνοντας συνολικά τη διάθεση και την υγεία μας.

Γεμίζουμε ενέργεια ακόμη και χωρίς να έχουμε ξεκουραστεί επαρκώς

Με την πρωινή σεξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Είναι φοβερή σαν γυμναστική

Το πρωινό σεξ συχνά θεωρείται για πολλούς άσκηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το γυμναστήριο, αλλά έρευνες έχουν υποδείξει πως κατά τη διάρκειά του ο οργανισμός καίει έστω και 5 θερμίδες/ λεπτό. Όχι και άσχημα για κάτι που μας χαρίζει τόση απόλαυση χωρίς καθόλου κόπο!

Τονώνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στο σώμα μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της διάθεσής μας το πρωί, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πραγματικότητα. Επιπλέον, η ερωτική πράξη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενεργοποιώντας την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Αποτελεί ελιξίριο νεότητας

Το πρωινό σεξ είναι σίγουρα η απάντηση στο γήρας αφού απελευθερώνει ωκυτοκίνη, β – ενδορφίνες και άλλες ορμόνες που μας διατηρούν νέους και λαμπερούς. Σύμφωνα με ερευνητές, τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα δείχνουν πολύ πιο νέα από εκείνα που έχουν σεξουαλικές επαφές λιγότερο συχνά.

Χρόνος και κούραση

Πολλοί μπορεί να αποφεύγουν το πρωινό σεξ λόγω του ύπνου ή της συσσωρευμένης κούρασης, όμως ένα ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα κάποιες λιγότερο κουραστικές μέρες, μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Για να μην συζητήσουμε καν τι μπορείτε να κάνετε το Σαββατοκύριακο που είστε και οι δύο σπίτι!

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top