3 tips για να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο

Τι πρέπει να κάνεις για να τον αποκτήσεις asap

Η επιλογή του συντρόφου μας είναι εξαιρετικά σημαντική, ακόμα πιο σημαντική όμως είναι και η σχέση μας με τον ίδιο μας τον εαυτό. Και είναι αυτή που τελικά πρέπει να δουλέψουμε σε πρώτη φάση, ώστε να συναντήσουμε τελικά στον δρόμο μας τον ιδανικό σύντροφο. Διάβασε τρεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

5 τρόποι να ενισχύσεις την ερωτική σου αυτοπεποίθηση

Ξέχνα τους μύθους για τις σχέσεις που γνώριζες

Πρέπει να γνωρίζεις ότι σε μια καλή σχέση τίποτα από τις παρακάτω προτάσεις δεν ισχύει! Δεν υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες, κάνουμε τα πάντα μαζί, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, το σεξ δεν είναι σημαντικό και αν με αγαπάει αρκετά, θα αλλάξει. Στις ανθρώπινες σχέσεις συχνά υπάρχουν διαφωνίες και περίοδοι κρίσης, ενώ καλό είναι να γνωρίζουμε ότι η αγάπη δεν μπορεί να τα γιατρέψει όλα, αλλά και ότι δεν υπάρχει απαραίτητα ένας μοναδικός σύντροφος για τον καθένα μας. το ξέρουμε ότι μπορεί να έχουμε μεγαλώσει με τα παραπάνω ως θέσφατα, όταν όμως καταλάβουμε ότι πρόκειται για προβληματικές προκαταλήψεις νιώθουμε ουσιαστική απελευθέρωση και είμαστε έτοιμες για να γνωρίσουμε έναν νέο και ιδανικό για εμάς σύντροφο.

Γίνε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του εαυτού σου

Αντιμετώπισε τον εαυτό σου σαν τον θησαυρό που στην πραγματικότητα είναι και γίνε ευγενική και φροντιστική απέναντί του. Κάνε στον εαυτό σου κομπλιμέντα, περιποιήσου τον και δώσε σε εσένα χρόνο για χαλάρωση και εξερεύνηση του εαυτού σου. Σύντομα θα βρεθεί στο διάβα σου και ένας πιθανός σύντροφος που θα εκτιμήσει τις αρετές σου.

Φοβάσαι τη δέσμευση; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις

Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν όπως στα νιάτα σου

Θυμήσου πώς ένιωθες όταν ήσουν ακόμη νεότερη και όλα ξεκινούσαν τότε για τη ζωή και την πορεία σου και προσπάθησε να ζεις αυτό το συναίσθημα όσο πιο συχνά μπορείς. Ανακάλεσε συναισθήματα, αισθήσεις, χρώματα, γεύσεις και ήχους και φρόντισε να τα ξαναζήσεις μέσα από ολοκαίνουριες εμπειρίες που σύντομα θα σε φέρουν κοντά σε νέους ανθρώπους. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο νέος σου, ιδανικός σύντροφος.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top