Χώρισες ξαφνικά; Δες πως μπορείς να διαχειριστείς αυτή τη νέα συνθήκη

Ιδού μερικές συμβουλές για το πως μπορείς να το ξεπεράσεις

χωρισμός

Ένας απότομος χωρισμός είναι σίγουρα ένα τεράστιο σοκ για την ψυχολογία σου, σίγουρα όμως δεν είναι κάτι το οποίο δεν θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και να πας παρακάτω. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις πώς να διαχειριστείς τη νέα αυτή συνθήκη στη ζωή σου, έπειτα από μια διακοπή μιας σχέσης που έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση.

4 + 1 συμβουλές για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο

Αποδέξου και σεβάσου την επιλογή του συντρόφου σου

Ναι, ένας απότομος, δίχως καμία προειδοποίηση χωρισμός, είναι αναμφίβολα κάτι που σε πληγώνει βαθιά, σε γεμίζει ανασφάλειες και σε δυσκολεύει πολύ ψυχολογικά. Όμως το να μη αποδεχτείς όσα έχουν συμβεί, συνεχίζοντας να διεκδικείς μια θέση στη ζωή του πρώην σου, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί για σένα και την αξιοπρέπειά σου. Αποδέξου και σεβάσου την επιλογή του συντρόφου σου όσο δύσκολο κι αν σου είναι αυτό και πήγαινε παρακάτω.

Ζήτα ένα closure για τη σχέση σας

Ο σύντροφός σου έχει κάθε δικαίωμα να σου ζητήσει να χωρίσετε ακόμη και απότομα, όμως κι εσύ έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις ένα ικανοποιητικό closure για τη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι μια συζήτηση σε βάθος, όπου και οι δύο θα εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και θα μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Θα σε βοηθήσει επίσης να καταλάβεις τι πήγε λάθος, αλλά και να προχωρήσεις σε κάτι που θα σε ικανοποιεί στο μέλλον.

Επίστρεψέ του τα πράγματά του

Είναι δεδομένο ότι ο καθένας από τους δυο σας έχει πράγματα του άλλου στο σπίτι του και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα επιστρέψετε άμεσα. Έτσι κλείνει πραγματικά ένας κύκλος, που παρότι σε πονά, σου δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να νιώσεις ελεύθερη και έτοιμη για νέες εμπειρίες.

Πέντε σημάδια που δείχνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του για εσένα!

Κόψε κάθε επικοινωνία

Ακόμη κι αν σου ζητήσει να μείνετε φίλοι και να επικοινωνείτε τακτικά, κόψε για ένα μεγάλο διάστημα κάθε επαφή μαζί του ώστε να συνειδητοποιήσεις για τα καλά ότι η σχέση σας τελείωσε. Είναι μια δραστική κίνηση που όμως κάνει όλη τη διαφορά και μειώνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Βγες και πάλι εκεί έξω

Πάρε τον χρόνο σου στο να θρηνήσεις τη σχέση σου που μόλις τελείωσε, αλλά ταυτόχρονα βγες εκεί έξω με στόχο να διασκεδάσεις. Κράτα την ελπίδα ζωντανή για όλα τα όμορφα που θα έρθουν από εδώ και πέρα και θα δεις ότι αυτό θα συμβεί νωρίτερα από όσο περιμένεις.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top