Επένδυσε στη θετική πλευρά της ζωής!

Προετοιμάσου κατάλληλα για τις αναπάντεχες εκπλήξεις

Γυναίκα που νιώθει ελεύθερη

Σύνταξη: Ελευθερία Χρ. Κωμοδρόμου

Πολλές φορές, η ζωή μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αλλιώς τα είχαμε φανταστεί και αλλιώς μας έχουν βρει. Οι εκπλήξεις και ιδιαίτερα οι εκπλήξεις της ζωής είναι αναπόφευκτες. Κάθε γωνιά της ζωής μας και μια έκπληξη. Από την μια άσπρο και από την άλλη μαύρο. Αισιοδοξία και απελπισία, δύο συναισθήματα που συναντιούνται συχνά.

H μετά lockdown επανασύνδεση με τους φίλους μας

Και όταν πλέον αποφασίσεις πως έφτασε η ώρα να τα παρατήσεις και συνειδητοποιήσεις πως το τέλος πλησιάζει, είναι τότε που ξυπνά αυτή η φωνή μέσα σου. Αυτή η κρυμμένη φωνή που κάνει την επανάστασή της. Που σε ταρακουνά. Που σου επισημαίνει ότι η ζωή δεν είναι εύκολη. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Όπως αποτυχίες και επιτυχίες.

Μαγκιά είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια. Μαγκιά είναι να αντιμετωπίζεις τη ζωή με το κεφάλι ψηλά…

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μυαλό κάθε ανθρώπου. Στα δύσκολα, δεν τα παρατάμε. Αντιθέτως, σηκωνόμαστε, παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας με θάρρος, δύναμη και αποφασιστικότητα. 

Πόσο έτοιμοι είστε να ζήσετε με έναν σκύλο;

Παλεύουμε γι' αυτά που έχουμε ονειρευτεί , γι' αυτά που μας ανήκουν. Προχωρούμε με το κεφάλι ψηλά, οι δυσκολίες δεν μας πτοούν. Τα εμπόδια τα προσπερνούμε. Η ζωή είναι στιγμές, στιγμές που έρχονται και φεύγουν. 

Θέλεις να του μείνεις αξέχαστη από την πρώτη στιγμή; Τι να κάνεις

Εμείς, κρατάμε μόνο τις καλές αναμνήσεις και στιγμές και συνεχίζουμε. Δεν παραδίδουμε τα όπλα. Πολεμούμε! Δε σταματούμε, απλώς προχωρούμε!

Σηκώνουμε ανάστημα και δε γονατίζουμε. Αυτή είναι η ζωή!

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top