Ελένη Μενεγάκη: Τα υπονοούμενά της που σηματοδοτούσαν την αποχώρησή της!

Οι ατάκες της παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό «αέρα»

Η Ελένη Μενεγάκη δε λέει και δεν κάνει τίποτα στην τύχη! Δεν αφήνει τίποτα να αιωρείται ως φήμη χωρίς η ίδια να γνωρίζει τους λόγους που γίνεται αυτό.

Το τελευταίο διάστημα που ξεκίνησε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το συμβόλαιό της που λήγει σε λίγους μήνες ότι και να έλεγε είχε σημασία.
Οι ατάκες «φωτιά» έδιναν και έπαιρναν στον «αέρα» της εκπομπής της. Φυσικά, αυτή που ξεχωρίζει είναι οι δήλωση που είχε κάνει στη ρεπόρτερ της εκπομπής του Breakfast@star, Σοφία Μανουσακίδου, όταν στην αρχή της χρονιάς την είχε ρωτήσει αν θα γίνει κάποια αλλαγή φέτος.

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο συμβόλαιο μιλούσε για μείωση 50% των αποδοχών της

«Καλέ, τι λες;», είχε πει τίποτα η παρουσιάστρια.

Λίγο καιρό αργότερα είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της την Ευγενία Σαμαρά. «Του χρόνου τέτοιον καιρό θα είμαι εδώ, δε θέλω να ξεχνιέσαι. Να είσαι ελπίζω αλλιώς… σπίτι σου», είχε πει με νόημα η ηθοποιός, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Το κλείσαμε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 

«Σπίτι μου, σπίτι σου…», πρόλαβε να σχολιάσει η παρουσιάστρια, «… ή και κάπου αλλού», πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά, «παγώνοντας» την Ελένη Μενεγάκη. Και γι’ αυτό,  έσπευσε να διευκρινίσει: «Όχι κάπου αλλού, μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα στον αέρα, παρακαλώ».

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τους ανθρώπους που κάνουν πρωταθλητισμό σε κάθε δουλειά.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση για τέλος της Μενεγάκη από το Mega

«Δε σβήνεται αυτό που κάνεις, αλλά κάποια στιγμή ολοκληρώνει τον κύκλο του», ήταν τα λόγια της Ελένης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Τα αστεία και τα πειράγματα με τους συνεργάτες της έδιναν κι έπαιρναν με την ίδια να ομολογεί πως έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι της: «Εγώ κατά καιρούς ναι, όχι όμως πάντα. Τώρα τελευταία ρίχνω κάτι ύπνους απίστευτους… μάλλον κάτι έφυγε από το κεφάλι μου σε βάρος».
Η «ωραία Ελένη» παραδέχτηκε πως είναι το καλύτερο αφεντικό, αλλά και το πιο δύσκολο.

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»

Και για επίλογο αφήσαμε το περίεργο όνειρο που είδε πριν λίγες ημέρες: «Είπα στην αρχισυντάκτριά μου ότι είδα ένα όνειρο που δεν το έχω ξαναδεί. Που εγώ δεν βλέπω συχνά όνειρα. Είδα ότι ξύπνησα, περπάτησα στο σπίτι μου, είδα το ρολόι ότι είναι 3 παρά πέντε, ούτε καν 1,30 και είπα «καλά γιατί δεν με ξυπνήσατε να πάω στη δουλειά και τους βλέπω ότι κάνουν πρόγραμμα κι εγώ δεν είμαι εκεί;». Το περίεργο είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. 3 παρά πέντε το μεσημέρι… Δεν έχω τέτοιο φόβο! Ποτέ. Γιατί ξέρω πως ό,τι κι αν γίνει, θα ξυπνήσω… Είναι σαν το σχολείο που κουρδίζεσαι γρήγορα και μπαίνεις στο πρόγραμμά σου… Την αγωνία της δουλειάς με τον ύπνο, δεν την έχω. Την είχα μόνο την πρώτη μου χρονιά. Ό,τι κι αν γίνει, όταν ξέρω ότι δουλεύω ξυπνάω. Το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, είναι στο μυαλό μου μέσα. Στο όνειρό μου είδα μόνο εσάς, δεν είδα κανέναν να κάνει εκπομπή. Ότι ήσασταν όλοι εδώ κι εγώ δεν είμαι».

«Αχ… Αχ… 30 χρόνια στην τηλεόραση ακούω… Κι ακούω… Κι ακούω… Κι ακούω… Κι ακούω… Και αλλάζουν τα πράγματα, αλλάζουν οι άνθρωποι… Κάποια θέματα όμως παραμένουν. Το θέμα είναι ο καθένας μας μέσα στην τηλεόραση πώς θέλει να είναι ο ίδιος για τον εαυτό του και πώς θέλει να τον θυμούνται όταν θα φύγει», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top