Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»

Πώς σχολίασδε την αποχώρηση της Μενεγάκη από το Mega

Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης χαρακτηρίζουν πολλοί την Ελένη Μενεγάκη. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρούν την αποχώρησή της από το Mega… «βόμβα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε τη λύση της συνεργασίας της «ωραίας Ελένης» με το κανάλι στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο συμβόλαιο μιλούσε για μείωση 50% των αποδοχών της

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση για τέλος της Μενεγάκη από το Mega

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega/ φωτογραφία NDP

«Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δε σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης. Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δε θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top