Ελένη Μενεγάκη: Το νέο συμβόλαιο μιλούσε για μείωση 50% των αποδοχών της

Ντόμινο εξελίξεων μετά την αποχώρηση από το Mega

Είναι επίσημο! Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega.

Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρηση-βόμβα από το Mega - Τι είπε στους συνεργάτες της;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σημαντικότερο και πιο... δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων αφορούσε στο οικονομικό.

Το πρωί της Πέμπτης 18/4, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σκρομπόλα και τον ρώτησε για το «διαζύγιο» της παρουσιάστριας με το Μεγάλο Κανάλι.

«Θα ήθελα να μείνουμε σε ότι έχω γράψει στο ρεπορτάζ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ήταν κάτι που αποφάσισε αυτές τις μέρες. Ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δε γνωρίζω αν η Ελένη πάει κάπου αλλού. Ότι γνώριζα σχετικά με το ρεπορτάζ το έχω γράψει», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Τζώρτζια Συρίχα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, έκανε λόγο για ντόμινο εξελίξεων.

«Περίμενα αυτή την εξέλιξη.  Δεν έχουν σημασία οι μέρες της ανακοίνωσης. Δεν ξέρω ποιο κανάλι θα μπορέσει να ικανοποιήσει της ανάγκες της Ελένης. Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη και πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια. Όπως είναι τώρα τα κανάλια πιστεύω ότι κανένα δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απολαβές της Ελένης. Μπορεί αυτή τη στιγμή να συζητάμε για την αποχώρησή της από την τηλεόραση. Είχε ένα συμβόλαιο στα χέρια της που μιλούσε για μείωση 50% των αποδοχών της και υπάρχει μια ρήτρα τηλεθέασης του 7%. Αυτά θα υπήρχαν στο νέο της συμβόλαιο και η Ελένη δε δέχτηκε τίποτα από αυτά. Το συμβόλαιό της το είχαν στα χέρια της οι δικηγόροι της και το μελετούσαν όλο αυτό το διάστημα».

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα ανέφερε: «Η αποχώρηση της Ελένης άνοιξε διάπλατα την πόρτα για τη Φαίη Σκορδά. Δε θα σα πω κάτι περισσότερο γιατί το ρεπορτάζ τρέχει».

Χάρης Λεμπιδάκης: Οι δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top