Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρηση-βόμβα από το Mega - Τι είπε στους συνεργάτες της;

Δεν τα βρήκαν στα λεφτά!

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει συχνά για τα παιδιά της στον «αέρα»

Μετά από τρεις τηλεοπτικές χρονιές, η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μενεγάκη: Θυμήθηκε την γκάφα που έχει κάνει την περίοδο που ήταν στον Alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, στο «κλείσιμο» της σημερινής εκπομπής η Ελένη ενημέρωσε για την απόφαση της αυτή και τους πιο στενούς της συνεργάτες

Το κανάλι είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στη μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 - 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν κι η επικρατέστερη.

Η «βασίλισα» της TV είχε ζητήσει και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της με το Mega να αναμένειτην απόφαση της, την οποία κι ανακοίνωσε το πρωινό της Τετάρτης

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Πέρασαν τρία χρόνια, ακόμα με φοβάσαι;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σημαντικότερο και πιο... δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων αφορούσε στο οικονομικό

Η αιφνίδια αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη παρέα με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα. Εκείνη μάλιστα δεν κρύβει την επιθυμία της να έχει δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη, με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top