Fame Story: Επικός καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη και την Αριστέα!

«Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτές τις συμπεριφορές...»

Πολλές φορές οι σπουδαστές του Fame Story έχουν πάει... ξενυχτισμένοι στα μαθήματά τους, με τους καθηγητές να τους τη «λένε». Μυαλό αποφάσισαν να βάλουν ο Γιάννης και τα δίδυμα Danny & Victor και να κοιμηθούν νωρίς, ωστόσο ορισμένοι συμμαθητές τους δεν τους άφησαν να... αγιάσουν! 

Τη στιγμή που τα αγόρια έπεσαν να κοιμηθούν, οι υπόλοιποι, με «αρχηγό» την Αριστέα έκαναν φασαρία, ενώ η Ελεάνα τραγουδούσε δυνατά.

Την επόμενη ημέρα ο Γιάννης τα «έβαλε» με την Αριστέα, ενώ εκείνη του την «είπε» επειδή αυτός και τα δίδυμα άφησαν άπλυτα στην κουζίνα από το προηγούμενο βράδυ

«Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτές τις συμπεριφορές, μου φαίνονται άσχημες κι άβολες», είπε αρχικά η Αριστέα. «Ο Γιάννης με τα δίδυμα είναι ο Σκαρ με τις νυφίτσας από τον Βασιλιά των Λιονταριών. Όπου πάνε πάνε μαζί και με το που γίνει κάτι βοηθάει ο ένας τον άλλον για να... καταβροχθήσουν όποιον τους εναντιώνεται ή θέλει να πει την άποψή του», πρόσθεσε. 

Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη και την Αριστέα

Στη συνέχεια ο Γιάννης κι οι δίδυμοι σχολίασαν την Αριστέα: «Βρήκε να πει τώρα αυτό... Το μυαλό μέχρι εκεί είναι δεν πάει παραπάνω». «Έχεις κάνει ένα λάθος κι αντί να κοιτάξεις να το διορθώσεις μιλάς για τα λάθη τα δικά μου. Αυτό δεν περνάει σε εμένα», είπε ο Γιάννη στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top