Στα Σύνορα: Η οικογένεια Μπάρλα κι η... σχέση με τη γιαγιά Γιαννούλα

Μποσταντζόγλου, Τριανταφύλλου & Μήλιου στη νέα σειρά του Star

Δείτε το trailer της νέας σειράς του Star, Στα Σύνορα

Εκτός από ιδιαίτερα ανατρεπτικό σενάριο, η νέα κωμική σειρά του Star, Στα Σύνορα, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/10 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, διαθέτει και πλούσιο καστ ηθοποιών. 

Στα Σύνορα: Γνωρίστε τη... διαφορετική οικογένεια Τσαούση

Τρεις από αυτούς είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Βασίλης Τριανταφύλλου κι η Χριστίνα Μήλιου που απαρτίζουν την οικογένεια «Μπάρλα». Πρόκειται για την οικογένεια του συνοριοφύλακα, ο οποίος μάταια προσπαθεί να εφαρμόσει τον νόμο

Μελέτης Μπάρλας (Γιάννης Μποσταντζόγλου) - Ο συνοριοφύλακας

Ο Μελέτης ήταν ένας πολύ ικανός και εργατικός αστυνομικός πριν απογοητευτεί από το σύστημα και τη ζωή του. Συνήθως δείχνει βαριεστημένος και κουρασμένος αλλά μπορεί να γίνει σκληρό καρύδι. Δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά προσπαθεί να δείξει την εκτίμησή του με μικρά πράγματα.

Το μόνο που σκέφτεται είναι η σύνταξη. Έχασε πριν μερικά χρόνια τη γυναίκα του και δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να ζει μόνος του. Παρόλο που η κόρη και ο γιος του εξακολουθούν να ζουν μαζί του, ο Μελέτης νοσταλγεί τη γυναίκα του και δεν ξέρει πραγματικά πώς να επικοινωνεί με τα παιδιά του.

Παρότι γνωρίζει για τις παράνομες δραστηριότητες της Γιαννούλας, δεν κατηγορεί εκείνη, κατηγορεί το σύστημα. Ανησυχεί για τον γιο του, τον Νικόλα, ωστόσο ο Νικόλας εργάζεται για τον Στέλιο στο συνεργείο αυτοκινήτων. Αν ο Στέλιος δεν του έδινε δουλειά, θα έμενε άνεργος. Έτσι, ο Μελέτης κρατάει ουδέτερη στάση, παρόλο που συχνά τσακώνεται με τον Νικόλα για τη συμμετοχή του στην επιχείρηση λαθρεμπορίου. 

«Στα Σύνορα»: Οι δηλώσεις των ηθοποιών πριν την πρεμιέρα

Νικόλας Μπάρλας (Βασίλης Τριανταφύλλου) - Ο γιος του Μελέτη, συνεργάτης της γιαγιάς Γιαννούλας και βασικός διεκδικητής της καρδιάς της Ιωάννας

Σύμφωνα με τα τοπικά πρότυπα, ο Νικόλας είναι το κελεπούρι του χωριού. Δε μιλάει πολύ, είναι ένας διακριτικός, λογικός και ήπιων τόνων άντρας, του οποίου η σιωπή λέει πολλά. Είναι ψύχραιμος τις δύσκολες στιγμές, ατρόμητος κι εξαιρετικός οδηγός.

Ο Νικόλας θεωρείται παράδειγμα για όλους, καθώς ήταν πάντα πιο ώριμος από τους συνομηλίκους του κι οι γυναίκες τον έβρισκαν ανέκαθεν ελκυστικό. Παρόλο που δε βγαίνει ραντεβού με κορίτσια από το χωριό και δεν καυχιέται ποτέ για τις ερωτικές του περιπέτειες, όλοι ξέρουν πως έχει πολλές κατακτήσεις. Η μόνη γυναίκα με την οποία ο Νικόλας ένιωσε ανασφάλεια είναι η Ιωάννα και αυτό τον ενοχλεί.

Με την επιστροφή της στο χωριό και υπό την παρότρυνση της γιαγιάς θα διεκδικήσει την καρδιά της. Η Γιαννούλα τον αντιμετωπίζει ως δικό της άνθρωπο, αλλά ο Νικόλας κατανοεί τη θέση του και θεωρεί τον εαυτό του ως υπάλληλο της Γιαννούλας. 

Στα Σύνορα: Η οικογένεια της γιαγιάς Γιαννούλας & ο Ηρακλής που.. δε θέλει!

Ιφιγένεια Μπάρλα (Χριστίνα Μηλιού) - Η κόρη

Η Ιφιγένεια είναι μια όμορφη κοπέλα, που ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο της. Δε θα μπορούσε ποτέ να έχει αγόρι, λόγω του αστυνομικού πατέρα της και του αδελφού της Νικόλα, ο οποίος έκανε τους πάντες να αισθάνονται ανεπιθύμητοι. Με τον δικό της τρόπο, η Ιφιγένεια είναι μια επαναστάτρια χωρίς αιτία, τολμηρή και κάπως απόμακρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top