Στα Σύνορα: Γνωρίστε τη... διαφορετική οικογένεια Τσαούση

Πάτερ-φαμίλιας ο Κώστας Αποστολάκης

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της κωμικής σειράς του Star, Στα Σύνορα, την Κυριακή 29/10 με διπλό επεισόδιο, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες της. 

«Στα Σύνορα»: Τι θα γίνει στα 2 πρώτα επεισόδια!

Καταλυτικό ρόλο στην ιστορία έχει η οικογένεια Τσαούση. Αποτελούς βασικούς συνεργάτες της γιαγιάς Γιαννούλας που υποδύεται η Υρώ Μανέ, ζουν στην Αλβανία, κοντά στα σύνορα, όπου διατηρούν κατάστημα κι αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούν για το λαθρεμπόριο. 

Στα Σύνορα: Ρένος Ρώτας, Σύνθια Μπατσή, Κώστας Αποστολάκης & Γιάννης Λάφης υποδύονται την οικογένεια Τσαούση

Στα Σύνορα: Ρένος Ρώτας, Σύνθια Μπατσή, Κώστας Αποστολάκης & Γιάννης Λάφης υποδύονται την οικογένεια Τσαούση

Βαγγέλης Τσαούσης (Κώστας Αποστολάκης) - Ο πατέρας

Ο Βαγγέλης είναι εξωστρεφής, γλεντζές κι αρκετά ικανοποιημένος με τη ζωή του. Είναι προικισμένος ηθοποιός και χρησιμοποιεί το ταλέντο του όχι μόνο σε γιορτές, αλλά και για να αποσπάσει την προσοχή της αστυνομίας, με κάποια ιστορία που τον καθιστά αβοήθητο θύμα. Ο Βαγγέλης βλέπει τον εαυτό του ως «αφεντικό». Θεωρεί τη Γιαννούλα λίγο ενοχλητική και αρνείται να δεχτεί ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ανώτερη από αυτόν, αλλά καθώς δεν εξαρτάται πλήρως από εκείνη, δεν μιλάει άσχημα, όπως έχει την τάση να κάνει ο Στέλιος. Όποιος κι αν είναι ο κίνδυνος, ο Βαγγέλης σκέφτεται πάντα πρώτα τον εαυτό του και φροντίζει να σώσει το τομάρι του. Ο Βαγγέλης έχει μια καλή επιχείρηση, ένα μεγάλο σπίτι, μια ευτυχισμένη γυναίκα και δύο γιους, στους οποίους είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Τα έχει βρει με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Σωτήρη, αλλά δεν καταλαβαίνει καθόλου τον μικρότερο γιο του, τον Έντι. 

«Στα Σύνορα»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας κωμικής σειράς του Star!

Μπαρντάνα Τσαούση (Σύνθια Μπατσή) - Η μητέρα

Η Μπαρντάνα είναι Αλβανή και λίγο πολύ το αφεντικό της οικογένειας. Είναι καλοπροαίρετη, λατρεύει τις γιορτές, της αρέσει να έχει κόσμο στο σπίτι και να μαγειρεύει. Η ερωτική της ζωή με τον Βαγγέλη ήταν πάντα καλή και… πικάντικη. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και αστεία και οι άνθρωποι τη συμπαθούν. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά. Η Μπαρντάνα είναι αυτή που θα ετοιμάσει την παιδική τούρτα σε όλα τα παιδικά πάρτι της γειτονιάς. Λατρεύει τους γιους της και ανυπομονεί να αποκτήσει εγγόνια.

Σωτήρης Τσαούσης (Ρένος Ρώτας) - Ο μεγάλος γιος

Ο Σωτήρης θεωρείται ο τέλειος άντρας. Είναι ψηλός, όμορφος και φερέγγυος, αν και λίγο αφελής. Ο Σωτήρης θα κάνει ό,τι του πει ο Βαγγέλης. Η σκέψη δεν είναι το δυνατό του σημείο και χαίρεται να υπακούει σε ο,τιδήποτε τον διατάζει ο πατέρας του. Μέσα σε όλο το κάπως αυστηρό και λιγομίλητο προφίλ του, ο Σωτήρης είναι πολύ καλός χορευτής. Όταν δε δουλεύει στο μαγαζί τους εργάζεται στην Πυροσβεστική. Αγαπά την Ελένη και θα έκανε τα πάντα για αυτήν. Καθώς δεν είναι και το πιο κοφτερό μυαλό, τον κοροϊδεύουν εύκολα και κάποιοι τείνουν να τον εκμεταλλεύονται σε μεγάλο βαθμό

Κώστας Κόκλας: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γιος και το διαζύγιο

Έντι Τσαούσης (Γιάννης Λάφης) - Ο μικρός γιος

Ο Έντι αντικειμενικά είναι ένα πολύ όμορφο παιδί. Όταν ήταν μικρός, οι άγνωστοι στο δρόμο πίστευαν πάντα ότι ήταν κορίτσι, κάτι που εξόργιζε τον Βαγγέλη. Παίζει μπάσο, θέλει να έχει το δικό του μουσικό συγκρότημα και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση. Ωστόσο, είναι πάντα πρόθυμος να κάνει δουλειές για τη Γιαννούλα και να χρησιμοποιεί τα χρήματα που κερδίζει για να αγοράσει gadgets. Ο Έντι είναι γυναικοκατακτητής. Διατηρεί ερωτική σχέση με τη σύζυγο του αρχηγού της αστυνομίας. Λατρεύει να σπάει τα νεύρα του πατέρα του και του αδερφού του. Του αρέσει να ξενυχτά και να κοιμάται τη μέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top