«Στα Σύνορα»: Οι δηλώσεις των ηθοποιών πριν την πρεμιέρα

Έρχεται την Κυριακή 29/10 στις 21.00 στο Star με διπλό επεισόδιο

Η νέα σπαρταριστή κωμωδία «Στα Σύνορα» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/10, στις 21.00 με διπλό επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Στα Σύνορα: Πρεμιέρα την Κυριακή 29/10 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο!

Η νέα κωμική σειρά θα μας χαρίσει πολύ γέλιο χωρίς σύνορα, καθώς τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, σκηνοθέτης των μεγαλύτερων κωμικών επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης.

Σύσσωμο το καστ της νέας κωμικής σειράς του Star, Στα Σύνορα

Σύσσωμο το καστ της νέας κωμικής σειράς του Star, Στα Σύνορα

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα.

«Στα Σύνορα»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας κωμικής σειράς του Star!

Λίγο πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η κάμερα του Breakfast@star «τρύπωσε» στα γυρίσματα και συνομίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

«Υποδύομαι τη γιαγιά Γιαννούλα, μια γιαγιά μαφιόζα. Βέβαια είναι χαρούμενη και ιδιαίτερη γιαγιά που αγαπά την οικογένειά της. Φροντίζει για όλους, αλλά και για την οικογένειά της. Κάνει παρανομίες. Το αστείο είναι πως την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων είχε έρθει η κόρη μου και είπε: «ποια είναι η γιαγιούλα;»», ανέφερε η Υρώ Μανέ.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος είναι ο γαμπρός της γιαγιάς Γιαννούλα, το οποίο ενσαρκώνει ο Κώστας Κόκλας. Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει τους «βετεράνους» της κωμωδίας να είναι τηλεοπτικό ζευγάρι, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

«Είναι πολύ περίεργο, όλο αυτό που συμβαίνει. Γελάμε πολύ. Γιατί κάποτε ήμασταν ζευγάρι και τώρα είναι η πεθερά μου», σχολίασε ο ηθοποιός γελώντας.

«Είναι δυνατόν να βάλουν τον Κώστα να κάνει τον γαμπρό μου; Έλεος, λυπηθείτε με», αναφώνησε με ένα πλατύ χαμόγελο η Υρώ Μανέ.

Και οι δυο δήλωσαν χαρούμενοι που έπειτα από 23 χρόνια συνεργάζονται και πάλι, όπως ενθουσιασμένοι γι΄ αυτή τη σειρά δήλωσαν και οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top