Στα Σύνορα: Η οικογένεια της γιαγιάς Γιαννούλας & ο Ηρακλής που.. δε θέλει!

Γνωρίστε τους χαρακτήρες και την υπόθεση της σειράς του Star

«ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» είναι ο τίτλος της νέας, κωμικής σειράς του STAR. H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

«Στα Σύνορα»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας κωμικής σειράς του Star!

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ: Η υπόθεση της σειράς

Στα σύνορα με την Αλβανία, στο χωριό Αχούρια, η Ιωάννα επιστρέφει μετά από χρόνια. Συναντά τον αστυνομικό Ηρακλή, νιώθουν έλξη. Εκπλήξεις: Η οικογένειά της χειραγωγείται σε λαθρεμπόριο από την αγαπημένη γιαγιά Γιαννούλα. Η Ιωάννα αρνείται την εγκληματική επιχείρηση. Ανάμεσά τους δημιουργείται ένταση και ο Ηρακλής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Η Ιωάννα ανακαλύπτει τη νομική αμφισβήτηση της επιχείρησης. Οι αντιφάσεις τους εξελίσσονται, αναζητώντας αγάπη και αλήθεια στον αναπάντεχο έρωτά τους.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται ο αγώνας της Ιωάννας να ζήσει τον έρωτά της. Η γιαγιά της πάει κόντρα σε αυτό. Άλλον γαμπρό ονειρεύεται για την εγγονή της! Καθώς ο έρωτας αναπτύσσεται ανάμεσά της και τον Ηρακλή, πρέπει να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της κόντρας και τις αμφιβολίες τους για να δημιουργήσουν μια δυνατή σχέση. Παράλληλα, η Ιωάννα θα ανακαλύψει την αλήθεια για την οικογένειά της και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει δύσκολες επιλογές, βάζοντας σε δοκιμασία τις πεποιθήσεις της και τα συναισθήματά της.

Στα Σύνορα: Η οικογένεια της γιαγιάς Γιαννούλας & ο Ηρακλής που.. δε θέλει!

Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη (Υρώ Μανέ)

Η Γιαννούλα είναι μια παραδοσιακή γιαγιά. Με τις πίτες της, το πλέξιμο της, το μπαστούνι της… Κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι αυτή η γυναίκα ηγείται μιας παράνομης επιχείρησης. Όσο γλυκιά είναι ως γιαγιά, τόσο σκληρή μπορεί να γίνει την ώρα της δουλειάς. Όμως πάντα είναι δίκαιη. Η παράνομη επιχείρηση λαθρεμπορίου την έχει βοηθήσει να συντηρήσει την οικογένειά της σε δύσκολα χρόνια. Φαίνεται να ελέγχει καλά τις δύο τόσο ξεχωριστές της προσωπικότητες. Δεν είναι τσιγκούνα, αλλά υπολογίζει προσεκτικά πότε και πού θα ξοδέψει χρήματα. Πληρώνει πολύ καλά όσους εργάζονται για εκείνη και μάλιστα δίνει και bonus, όταν το αξίζουν. Έχει έντονο αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και μισεί τους τεμπέληδες, τους ψεύτες και τους ανθρώπους που κλέβουν και εκμεταλλεύονται τους άλλους. Η Γιαννούλα ήθελε να παραδώσει την επιχείρηση στην κόρη της, την Ολυμπία, το μοναχοπαίδι της, αλλά η Ολυμπία δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον γι’ αυτά τα θέματα. Συνεπώς, σκοπεύει η παράδοση των ηνίων να γίνει στη μεγάλη της εγγονή, Ιωάννα, η οποία επιστρέφει στα Αχούρια, μετά από πολυετείς σπουδές οικονομικών στη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία, όμως, καθ’ οδόν, της Ιωάννας, με το νέο αστυνομικό Ηρακλή, που έχει μετατεθεί δυσμενώς στο χωριό, θα της αλλάξουν τα σχέδια…

Στέλιος Καραβοκύρης (Κώστας Κόκλας) – Ο γαμπρός της γιαγιάς

Ο Στέλιος είναι μηχανικός αυτοκινήτων. Έχει το δικό του συνεργείο και ο ρόλος του στην επιχείρηση λαθρεμπορίου είναι να βρίσκει τα οχήματα που θα γίνονται οι μεταφορές, καθώς επίσης να τους αλλάζει πινακίδες και να κατασκευάζει μυστικές θήκες σε αυτοκίνητα, τρακτέρ, φορτηγά, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Γιαννούλας. Από την πρώτη κιόλας ημέρα στο σπίτι της Γιαννούλας, προσπαθούσε να την ευχαριστεί, αλλά ακόμα νιώθει πως ο κόπος του δεν έχει αναγνωριστεί. Ο Στέλιος είναι καλός άνθρωπος, που νιώθει όμως ανεπαρκής. Έτσι τον βλέπει και η Γιαννούλα, ως κάποιον μη ικανό για να αναλάβει την επιχείρηση. Με τα χρόνια, η εχθρότητα μεταξύ των δύο έχει οξυνθεί και το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Στέλιος δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα νεύρα του. Έχει έντονες διαμάχες με τη Γιαννούλα, γιατί απλά δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον παρέκαμψε και σκοπεύει να επιλέξει την κόρη του να τη διαδεχτεί στην επιχείρηση.

Ολυμπία Καραβοκύρη (Βαλέρια Κουρούπη) – Η κόρη της γιαγιάς

Η Ολυμπία είναι το ακριβώς αντίθετο από τη μητέρα της. Χαμηλών τόνων, αδέξια με τις επιχειρήσεις και χωρίς κανένα ενδιαφέρον να ανέβει στην ιεραρχία. Είναι πολύ κοινωνική, της αρέσει να φροντίζει τους άλλους, νιώθει καλά με τον εαυτό και τη ζωή της κι αυτό την κάνει να φαίνεται όμορφη και ελκυστική. Έχει συνηθίσει να μένει ψύχραιμη σε κάθε καυγά στο σπίτι, αλλά όταν μια διαμάχη ξεφεύγει, η Ολυμπία δεν διστάζει να υψώσει τη φωνή της και να τους βάλει όλους στη θέση τους. Η Ολυμπία είναι το κέντρο της οικογένειας. Εργάζεται σκληρά για να διασφαλίζει τα συμφέροντα των άλλων μελών, που έχουν την τάση να τσακώνονται για ασήμαντα πράγματα και να χωρίζονται σε στρατόπεδα. Είναι ευγενική και γλυκομίλητη, αλλά όχι αφελής και θα μαλώσει με οποιονδήποτε, εάν χρειαστεί. Θα υπερασπίζεται πάντα τις κόρες της και τα θέλω τους, ακόμα κι αν εκείνη δεν τα καταλαβαίνει.

Ιωάννα Καραβοκύρη (Λίλα Μπακλέση) – Η μεγάλη εγγονή και επίδοξη διάδοχος της γιαγιάς Γιαννούλας

Η Ιωάννα είναι μια κοπέλα με αυτοπεποίθηση, γοητεία και πείσμα. Εκ πρώτης όψεως, η Ιωάννα δεν μοιάζει, όπως και η Γιαννούλα, με άτομο που θα εμπλεκόταν σε λαθρεμπόριο. Σε αντίθεση με τη Γιαννούλα, που ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση μην έχοντας άλλες επιλογές, η Ιωάννα θα μπει στη δουλειά για να βοηθήσει την οικογένειά της. Διαθέτει επιχειρηματικό ταλέντο, όπως και η γιαγιά της, αλλά και καλή αίσθηση του χιούμορ. Αν και όμορφη, με τους άντρες δεν είχε πολλή τύχη μέχρι τώρα. Έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά δεν είναι σίγουρη τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Μην έχοντας δουλειά στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε, αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει λίγο το χρόνο της. Η Ιωάννα ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο μεγάλες εκπλήξεις. Η πρώτη είναι η γνωριμία της με τον Ηρακλή. Γοητευτικός, θρασύς, με αυτοπεποίθηση και χιούμορ. Όλες θα τον είχαν ερωτευτεί ακαριαία, αλλά εκείνη δεν είχε το χρόνο γιατί πάνω που τον γνώρισε, ήρθε η δεύτερη έκπληξη να πέσει σαν βόμβα στη ζωή της: η επιχείρηση της οικογένειάς της… δεν είναι τόσο νόμιμη, όσο πίστευε! Και αρχηγός της επιχείρησης είναι η γιαγιά της! Η Ιωάννα βρίσκεται σε σοκ και παράλληλα έχει κι έναν αστυνομικό, τον Ηρακλή, να την πολιορκεί ερωτικά. Πολύ σύντομα θα μάθει ότι η γιαγιά της θέλει να της δώσει τα ηνία της επιχείρησης και θα βρεθεί σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Να στηρίξει την οικογένειά της ή να ακολουθήσει την καρδιά της;

Φανή Καραβοκύρη (Δανάη Τάγαρη) – Η μεσαία εγγονή

Η Φανή είναι η μεσαία και η πιο ήσυχη εγγονή της γιαγιάς. Είναι το παιδί που έχει μεγαλώσει στον αυτόματο. Πρόκειται για ένα γλυκό πλάσμα, υπάκουο και φιλήσυχο, αλλά κάτω από τη σεμνή της εξωτερική εικόνα κρύβεται μια όμορφη και παθιασμένη γυναίκα. Η Φανή είναι πολύ ρομαντική και της αρέσει να βλέπει ρομαντικές κομεντί στην τηλεόραση. Είναι ερωτευμένη με τον Πατέρα Αριστείδη και θα αρπάξει κάθε ευκαιρία για να βρεθεί κοντά του. Δεν έχει τολμήσει να εκφράσει τα αισθήματά της, απλά τον θαυμάζει και πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει για πάντα έτσι. Βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και επιλέγει να πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί.

Ελένη Καραβοκύρη (Άννα Παυλίδου) – Η μικρή εγγονή

Η Ελένη έχει αυτοπεποίθηση, είναι φωνακλού, της αρέσει να γίνονται τα πράγματα όπως θέλει εκείνη και να έχει δίκιο σε όλα. Πιστεύει ακράδαντα ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο χωριό και προσέχει πολύ τον εαυτό της. Φυσικά έχει προφίλ σε όλα τα social media και θα ήθελε να είναι influencer, αλλά το χωριό την περιορίζει. Κάποιες φορές χειραγωγεί τους άλλους με όχημα τη γοητεία της. Της αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θέλει συχνά να διακοσμήσει το σπίτι τους, αλλά η Γιαννούλα δεν της το επιτρέπει καθώς δεν της αρέσουν οι αλλαγές και η αισθητική της Ελένης. Ακριβώς όπως κι ο Στέλιος, η Ελένη θεωρεί πολλές φορές τη Γιαννούλα ενοχλητική. Αν και όλοι πιστεύουν ότι είναι επιφανειακή και ρηχή, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, απλά έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Ηρακλής Καλτσάς (Νίκος Πουρσανίδης) – Ο αστυνομικός που έρχεται να υπηρετήσει στα σύνορα

Ο Ηρακλής είναι όμορφος, έξυπνος, γοητευτικός, παρορμητικός και τον ιντριγκάρουν οι προκλήσεις. Είναι επιρρεπής στο να παρακάμπτει λίγο τους κανόνες, παρότι αστυνομικός, κάτι που τον φέρνει αντιμέτωπο συχνά με προβλήματα. Συνήθως οι προϊστάμενοί του απελπίζονται με την έλλειψη πειθαρχίας, που τον χαρακτηρίζει, αλλά ο Ηρακλής πάντα καταφέρνει να τη «βγάζει λάδι». Ή σχεδόν πάντα. Έχει και ένα άλλο σοβαρό ελάττωμα: νιώθει έλξη για γυναίκες που δεν πρέπει. Ο Ηρακλής μετατέθηκε στα Αχούρια για να βοηθήσει στον έλεγχο των συνόρων, ως πειθαρχική ποινή. Παρ’όλα αυτά περιμένει πώς και πώς να ξαναγυρίσει στην Αθήνα. Στον δρόμο του για το χωριό, συναντά την Ιωάννα και από την πρώτη στιγμή τον γοητεύει. Όταν μαθαίνει από τον διευθυντή του ότι η γιαγιά της Ιωάννας διευθύνει μια επιχείρηση λαθρεμπορίου στα σύνορα, βρίσκει την Ιωάννα ακαταμάχητη, όμως σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι ανταγωνιστές που διεκδικούν την Ιωάννα και θα του αντεπιτεθούν, όποτε χρειαστεί. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή των περιπετειών του στα Αχούρια για τον Ηρακλή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top