«Ρε παιδιά, φέρτε χαρτομάντιλα» - Ο Σουξές έβαλε τα κλάματα στη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Σουξές συγκινήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Ελένη

Παρότι έχει μια τεράστια καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση, το ευρύ κοινό αναγνώρισε το μεγάλο του ταλέντο με τον ρόλο του «Νωματάρχη» το 2019 στις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Σουξές: «Θα γίνω άχρηστος στην κοινωνία μου έλεγε η μητέρα μου»

Ο Γιώργος Σουξές, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Το ναυάγιο, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Ελένη, συγκινήθηκε από το ξεκίνημα της συνέντευξης, παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε στον «αέρα» για τον ίδιο. «Ρε παιδιά, φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντιλα, μόνο αυτό δεν περίμενα να ζήσω», είπε η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στους συνεργάτες της. 

Από τις Άγριες Μέλισσες και τον Πλάτανο, φέτος ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε στο Ναυάγιο

Από τις Άγριες Μέλισσες και τον Πλάτανο, φέτος ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε στο Ναυάγιο

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις… είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις», του είπε η παρουσιάστρα αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. 

Γιώργος Σουξές: Η ερώτηση για τον γάμο του που τον έφερε σε αμηχανία

«Θα σου πω κάτι… είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο, αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου», της απάντησε με δάκρυα στα μάτια ο ηθοποιός. 

Το τηλεοπτικό κοινό «αποθέωσε» τον Γιώργο Σουξέ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Το τηλεοπτικό κοινό «αποθέωσε» τον Γιώργο Σουξέ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

«Έκανες πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά και, όταν δεν με ξέρει, θέλω να παίρνουμε τον χρόνο μας και να μη σκέφτεται ούτε τι να φορέσω, πού να κοιτάξω, τι πρέπει να πω, τίποτα. Έτσι, θα γνωριστούμε», σχολίασε η παρουσιάστρια. 

Γιώργος Σουξές: Έτσι έμαθε ο γιος του πως σκοπεύει να παντρευτεί

«Η τηλεόραση βάζει κάποιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους ρόλους τους, που τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top