Γιώργος Σουξές: Έτσι έμαθε ο γιος του πως σκοπεύει να παντρευτεί

'Οσα είπε ο «Ενωμοτάρχης» των «Άγριων Μελισσών»

Στις 27 Αυγούστου του 2022 στο Ναύπλιο ο Γιώργος Σουξές θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Νικόλ.

Παντρεύεται το καλοκαίρι στο Ναύπλιο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες


Ο «Ενωμοτάρχης» των «Άγριων Μελισσών» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη γνωριμία με τη γυναίκα που έμελλε να του «κλέψει» την καρδιά.

Ο Γιώργος Σουξές κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του on air!

«Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου, γιατί πρόλαβε εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι Γερμανίδα στην καταγωγή και μπορεί να πιστέψεις σε εισαγωγικά ότι είναι σκληρή, εγώ όμως διέγνωσα πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, είναι ανεξάρτητη και αυτό με ταλαιπωρεί λίγο γιατί εμείς εδώ ως Έλληνες έχουμε μάθει οι άνδρες να οδηγούν λίγο τα πράγματα», είπε ο ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου: «Εκείνη θέλει να είναι σε πολύ κλειστό κύκλο. Εκείνη θα αποφασίσει αν θα είναι σε εκκλησία ή σε δημαρχείο οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

Η έκπληξη γενεθλίων στον γιο του, Κωνσταντίνο

Κλείνοντας ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε on camera πως έμαθε ο γιος του ότι ο μπαμπάς του παντρεύεται. «Ένας φίλος του γιου μου τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “ο μπαμπάς σου παντρεύεται” με εκείνον να απαντάει “δεν ξέρω”. Μετά βγήκαμε ένα Σάββατο να φάμε και με ρώτησε. Τον βλέπω θετικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top