Famagusta: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Πρωταγωνιστούν Μπέζος, Καράντη, Βαλτινός και Λούλης

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τα γυρίσμτα του Famagusta

Με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, την Κοραλία Καράντη, τον Χρήστο Λούλη, τον Αντρέα Γεωργίου, τον Γιώργο Ζένιο και σε ρόλο guest star τον Γρηγόρη Βαλτινό έρχεται η νέα τηλεοπτική σειρά του Αντρέα Γεωργίου.  

Κοραλία Καράντη, Γιάννης Μπέζος, Αντρέας Γεωργίου

Κοραλία Καράντη, Γιάννης Μπέζος, Αντρέας Γεωργίου

Γρηγόρης Γεωργίου, Μιχάλης Ιωάννου, Βαγγέλης Κακουριώτης

Γρηγόρης Γεωργίου, Μιχάλης Ιωάννου, Βαγγέλης Κακουριώτης

Η νέα παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού με τίτλο Famagusta, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Κύπρο, όπου βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι διάσημοι πρωταγωνιστές της σειράς. Το Famagusta, μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ξεκίνησε τα γυρίσματα από την Λευκωσία, με τον Αντρέα Γεωργίου να καταγράφει τις πρώτες σκηνές στη φάρμα και στο σπίτι της τηλεοπτικής οικογένειας γύρω από την οποία θα ξετυλιχτεί μια ιστορία ολόκληρης ζωής

Χρήστος Λούλης: Τι είπε για τη συμμετοχή του στο Famagusta

Κοραλία Καράντη

Κοραλία Καράντη

Η ιστορία του Famagusta ξεδιπλώνεται σε 24 επεισόδια και φιλοδοξεί να καταγράψει από την αρχή τα τραγικά γεγονότα από το ξημέρωμα που η ζωή των πρωταγωνιστών, σχεδόν παιδιά τότε, άλλαξε για πάντα. Μισό αιώνα μετά την ημέρα που η παραλία της κοσμοπολίτικης πόλης της Αμμοχώστου έπαψε να δέχεται επισκέπτες μετά την εισβολή του «Αττίλα», με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η δραματική σειρά Famagusta έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο «σκοτεινό» 1974. 

Αντρέας Γεωργίου, Γιάννης Μπέζος

Αντρέας Γεωργίου, Γιάννης Μπέζος

Τι σημαίνει Famagusta;

Η ονομασία της σειράς έρχεται από τη φράγκικη ονομασία για την Αμμόχωστο, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας της Κύπρου. Πρόκειται για παραφθορά της ελληνικής ονομασίας Αμμόχωστος (χωμένη στην άμμο) που απαντάται από τον 4ο μ.Χ. αιώνα

Στέφανος Μιχαήλ, Γρηγόρης Γεωργίου

Στέφανος Μιχαήλ, Γρηγόρης Γεωργίου

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης. Τα γυρίσματα της σειράς του Mega θα πραγματοποιηθούν σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο. Το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.  

Κοραλία Καράντη

Κοραλία Καράντη

Βαγγέλης Κακουριώτης

Βαγγέλης Κακουριώτης

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος, Νεοκλής Νεοκλέους, Βασιλική Τρουφάκου, Στέφανος Μιχαήλ κ.ά.

Guest στον ρόλο του Αρχιεπίσκοπου Μακάριου ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top