TractioN: Ο Κώστας Στεφανής συναντά την Κατερίνα Τσαμούρη

Οδηγούν το Škoda Enyaq Coupe RS iV

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Κατερίνα Τσαμούρη έρχεται στο TractioN... με χίλια και μαζί με τον Κώστα Στεφανή  συνοδηγούν το Enyaq Coupe RS iV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Škoda.

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Η Κατερίνα αποδεικνύεται ιδιαιτέρως φιλομαθής, αλλά και εξίσου επιμελής περί τα αυτοκινητικά, καθώς το δημοσιογραφικό δαιμόνιό της την ώθησε να μελετήσει εις βάθος τα χαρακτηριστικά του Škoda Enyaq Coupe RS iV, πολύ πριν βρεθεί στο σαλόνι του.

Ο οικοδεσπότης του TractioN, Κώστας Στεφανής και η προσκεκλημένη του αποκωδικοποιούν ένα προς ένα τα αρκτικόλεξα και τα σύμβολα, που συνθέτουν την ονομασία του, το Škoda Enyaq Coupe RS iV.

Ο Κώστας Στεφανής και η Κατερίνα Τσαμούρη

Παράλληλα, συζητούν την απόλαυση της οδήγησης, τα ταξίδια αλλά και τον ακαταμάχητο μαγνητισμό, που ασκεί η ταχύτητα, κοινώς το «γκάζι». Επ’ αυτού, η Κατερίνα έχει πολλά και άκρως ενδιαφέροντα να εξομολογηθεί στο TractioN και το κοινό του. Με τη βοήθεια, φυσικά, του Škoda Enyaq στην κορυφαία έκδοσή του, την Coupe RS iV, με 299 ίππους!    

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • PEUGEOT 408: Μόνο ο Θωμάς Ευθυμίου, γνωστός ιστοριοδίφης και ερευνητής των «υπογείων ρευμάτων» της παγκόσμιας αυτοκίνησης, θα μπορούσε να συνδέσει το ολοκαίνουργιο και συναρπαστικό PEUGEOT 408 με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, τον παγκόσμιο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, την Παρί Σεν-Ζερμέν αλλά και τον θρυλικό Αχιλλέα Δομοκού. Μια μεγάλη... αποκλειστικότητα του TractioN!
  • TOYOTA AYGO X: Ένα αυτοκίνητο πόλης απολύτως προσαρμοσμένο στο σήμερα αλλά και το αύριο, προικισμένο με ιδιότητες που το καθιστούν πολλαπλώς ελκυστικό, κάνει την εμφάνισή του μπροστά στην κάμερα του TractioN. Και, εμπνεόμενοι από την πολύ πρωτότυπη ονοματολογία των αποχρώσεων, στις οποίες διατίθεται το Toyota Aygo X, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Ευθυμίου εντρυφούν στα πολύχρωμα και... καυτερά μπαχαρικά!  
  • HYUNDAI SANTA FE: Η Hyundai επιμένει να εκπλήσσει με κάθε καινούργιο μοντέλο της, κάτι που επιβεβαιώνεται κατεξοχήν με το καταξιωμένο, τεχνολογικά προηγμένο και εντυπωσιακό Santa Fe. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου παρουσιάζουν τις αρετές του νέου Hyundai Santa Fe, δίνοντας έμφαση στο πόσους, ποιους και με ποιο τρόπο μπορεί να μεταφέρει. Για να πιστέψεις, πρέπει να δεις με τα μάτια σου! 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top