Έξω φρενών η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Σταματάμε τη σύνδεση»

«Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι»

Ανέβηκαν οι τόνοι, το πρωί της Πέμπτης 9/2, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι μία δημοσιογράφος της εκπομπής περίμενε τον Σπύρο Μπιμπίλα κάτω από το σπίτι του, για να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης - Με αναστολή τα 8 χρόνια φυλάκισης

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης, παρά την καταδίκη του

Η οικοδέσποινα τον ευχαρίστησε για την live εμφάνισή του, αλλά ο πρόεδρος του ΣΕΗ θέλησε να διευκρινίσει πως είναι κάτι που δε γνώριζε σημειώνοντας πως έχει αρνηθεί να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σε άλλη εκπομπή.

Οι πρώτες αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά την ετυμηγορία για τον Φιλιππίδη

«Το να είναι η κάμερα έξω από το σπίτι μου δεν είναι με τη δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς. Για να μην συμβεί παρανόηση με τα υπόλοιπα κανάλια, ήσασταν έξω από το σπίτι μου χωρίς να το γνωρίζω» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 «Ρε συ Σπύρο, τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην μιλήσεις. Αυτό μας νοιάζει τώρα;», σχολίασε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά: «Εμένα με νοιάζει. Θέλετε να μιλήσω ή να φύγω; Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαμε συνεννοηθεί μία εβδομάδα πριν. Γι’ αυτό βγήκα. Δε θέλω να παρεξηγηθώ με τους άλλους».

«Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι! Θα στείλουμε μήνυμα στον Λιάγκα, στη Φαίη, στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι να μην παρεξηγηθούν. Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη ζητώντας να περάσουν σε διαφημίσεις.


Μετά το break η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα τονίζοντας πως δεν ήθελε να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Πείτε που θέλετε να πάμε γιατί εγώ δεν εισακούομαι σε αυτήν την εκπομπή. Εγώ ζήτησα να μην βγει ο Σπύρος στην εκπομπή ξανά. Αν θέλει ο ίδιος θα βγει, να τον πιέσουμε εμείς, να μην βγει. Επειδή σε αυτή την εκπομπή, η δική μου γνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν, κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου, γι’ αυτό το είπα. Πάμε στον Σπύρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top