Οι πρώτες αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά την ετυμηγορία για τον Φιλιππίδη

Εκτός φυλακής ο ηθοποιός παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την ετυμηγορία για τον Πέτρο Φιλιππίδη/ βίντεο Πρωινό Μας

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε χθες, Τετάρτη 8/2, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε έτη για τη δεύτερη απόπειρα, ενώ κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του βιασμού.

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης - Με αναστολή τα 8 χρόνια φυλάκισης

Η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί ποινή κατά συγχώνευση οκτώ ετών κάθειρξης, με αναστολή στην έφεση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αθώος για τον βιασμό, ένοχος για τις δύο απόπειρες

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Πηνελόπη Αναστασοπούλου/ NDP

Παρούσες στη δικαστική αίθουσα, όπως έκαναν από την πρώτη ημέρα της δίκης, και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι δύο πρώτες ηθοποιοί βγήκαν από την αίθουσα και έβαλαν τα κλάματα. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου κάποιοι ηθοποιοί αντέδρασαν μέσω των social media.

Άρης Λάσκος

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σπύρος Μπιμπίλας

 

Πασχάλης Τσαρούχας

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο στόχος ήταν να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές»


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την ετυμηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

«Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση, είναι ότι αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα για μένα, και θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση κάποιων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε. Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω, δεν ξεχνώ και θα γίνω πάρα πολύ σκληρή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι να βγει η απόφαση έριξαν πολλή λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως, “όταν θα αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top