Η εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ - Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στη Eurovision 2023 ο Victor Vernicos

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται το Λίβερπουλ μιας κι εκεί θα φιλοξενηθεί ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού. Τρεις μήνες πριν τα φώτα στραφούν στη φετινή Eurovision αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή σκηνή που θα ανέβουν οι καλλιτέχνες.

Το εμβαδόν της σκηνής είναι μεγαλύτερο των 450 τετραγωνικών μέτρων, ενώ 220 τετραγωνικά μέτρα ανεξάρτητων κινούμενων και περιστρεφόμενων οθονών βίντεο συμπληρώνουν το σκηνικό. Την ίδια στιγμή, θα υπάρχουν περισσότερα από 700 πλακίδια βίντεο ενσωματωμένα στο δάπεδο και πάνω από 1500 μέτρα φώτα LED.

 Ο Julio Himede, ο οποίος ανέλαβε να σχεδιάσει το εντυπωσιακό stage δήλωσε: «Η αρχιτεκτονική εμπνέεται από μία τεράστια αγκαλιά που ανοίγει τα χέρια της στην Ουκρανία, τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αλλά και τους καλεσμένους από ολόκληρο τον κόσμο. Εστίασα στις πολιτισμικές πλευρές και ομοιότητες της Ουκρανίας με το Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικότερα με το Λίβερπουλ: από τη μουσική, τον χωρό και την τέχνη μέχρι την αρχιτεκτονική και την ποίηση».

«Θέλαμε ένα σκηνικό που οι άνθρωποι θα θυμούνται για χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό οι αποστολές να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό χώρο για να εργαστούν. Θέλαμε να τους δώσουμε ένα σκηνικό που να έχει πολλές επιλογές για σκηνοθεσία», δήλωσε ο παραγωγός του διαγωνισμού, Andrew Cartmell.

Eurovision 2023: Σε ποιον ημιτελικό θα εμφανιστεί η Ελλάδα;

Victor Vernicos: Αυτή είναι η συγγένειά του με τη Μαρίνα Βερνίκου

Ο Victor Vernicos είναι ο νεαρός καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «What They Say».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top