Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Σαδιστικό να τον κρατάς και να τον ταλαιπωρείς»

Τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε σε εκδήλωση και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι μπαινοβγαίνει στον αέρα της εκπομπής και γενικότερα εμφανίζεται λιγότερο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

«Εδώ είμαι, στην Ελένη και το Mega. Αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που ανάλογα με την θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε στο πάνελ. Ήμουν σήμερα μια χαρά, δεν ξέρω αν με απολαύσατε. Σας δίνω λίγο… Είναι μια συμφωνία που έγινε εξαρχής», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Γιατί «εξαφανίστηκε» ο ρόλος του Ουγγαρέζου από την εκπομπή της Μενεγάκη;

Μετά το τέλος των δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τη δήλωσή του παρουσιαστή. 

«Ο ίδιος πολύ γλυκά προσπάθησε να στρογγυλέψει τις εντυπώσεις και καλά έκανε. Ο Δημήτρης έφυγε από εκεί που ήταν γιατί θεώρησε ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Υπάρχει πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας.

Τώρα κάτι δεν της κάθεται καλά. Η Ελένη αισθάνεται κάτι που δεν της ταιριάζει. Το να τον έχεις εγκλωβισμένο, να μην τον βγάζεις, να τον τιμωρείς... », ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

«Αυτό μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό, απλά να κρατάς κάποιον, να τον βγάζεις και να τον ταλαιπωρείς; Ο Δημήτρης όταν πήγε ήξερε το πλαίσιο της εκπομπής», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top