Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο τους

Βάζουν οριστικό τέλος στον γάμο τους

Δείτε βίντεο για τη Ζιζέλ και τον Τομ Μπρέιντι από το Breakfast@Star

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι εδώ και μήνες η Ζιζέλ Μπούντχεν κι ο Τομ Μπρέιντι ζουν σε διαφορετικά σπίτια, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο

Ζιζέλ: «Έκανα το καθήκον μου απέναντι στον άντρα μου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού Page Six που επικαλείται διαφορετικές πηγές, το supermodel κι ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν.

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι εντυπωσιακοί στο MET Gala το 2019

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι εντυπωσιακοί στο MET Gala το 2019 /Φωτογραφία AP Images

«Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μια πηγή. Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δε νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

Η Ζιζέλ έφυγε από το σπίτι - Ο άγριος καβγάς με τον σύζυγό της

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντ: Ο «Ίαν» τους έφερε για λίγο... κοντά

Πριν από λίγες μέρες, ένας τυφώνας που οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «Ίαν» στάθηκε η αφορμή για να πάει ο Τομ Μπρέιντι στο σπίτι που ζει η Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι το 2016 πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι το 2016 πιο ερωτευμένοι από ποτέ! /Φωτογραφία AP Images

Ο άσος του NFL έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Τάμπα της Φλόριντα, καθώς ο «Ίαν» απειλούσε την περιοχή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπρέιντι και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν κι ο 15χρονος Τζον - Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι

Ζιζέλ: Πάθαινα κρίσεις πανικού και ήθελα να αυτοκτονήσω!

Η απουσία του διάσημου μοντέλου από τον αγώνα του Μπρέιντι την περασμένη Κυριακή, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στα ξένα Μέσα, ειδικά εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι έχουν χωρίσει.

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Τα φιλιά στον αγωνιστικό χώρο ανήκουν στο παρελθόν

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Τα φιλιά στον αγωνιστικό χώρο ανήκουν στο παρελθόν /Φωτογραφία AP Images
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top