Η Ζιζέλ έφυγε από το σπίτι - Ο άγριος καβγάς με τον σύζυγό της

Χωρίζει από τον Τομ Μπρέιντι; - Ο λόγος που έφερε σύννεφα στον γάμο τους

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του ζευγαριού

Για χωρισμό κάνουν λόγο πηγές όσον αφορά στον γάμο της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι. Η απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στα γήπεδα λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, φαίνεται να ήταν η αιτία να εγκαταλείψει το σούπερ μόντελ το σπίτι τους.

Bίκυ Καγιά: Η ultra chic εμφάνιση στη βάπτιση του γιου της Μ. Κατράντζου

Ο 45χρονος σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Μπακανίερς, κάτι που φαίνεται πως εξόργισε τη σύζυγό του, σύμφωνα με την Page Six.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

«Αυτούς τους δύο μήνες συνειδητοποίησα πως η ζωή μου είναι στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες. Αυτή η στιγμή θα έρθει αλλά, όχι τώρα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και την υποστηρικτική μου οικογένεια. Αυτοί τα κάνουν όλα πιθανά. Επιστρέφω για την 23η μου σεζόν στην Τάμπα. Κάτι έχω αφήσει μισοτελειωμένο», είχε ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

 

Η Ζιζέλ φαίνεται να έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών σχετικά με την απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL. «Ο Τομ και η Ζιζέλ τσακώθηκαν άγρια», είπε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν, αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί.

Ζιζέλ: Πάθαινα κρίσεις πανικού και ήθελα να αυτοκτονήσω!

Για πιθανό χωρισμό υποστηρίζουν πηγές όσον αφορά στον γάμο της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι, λόγω της επιστροφής του τελευταία στα γήπεδα / Φωτογραφία: AP

Μάλιστα, η απόφαση του 42χρονου σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία να φύγει από τη Φλόριντα, ανάγκασε τον Μπρέιντι να χάσει 11 προπονήσεις μέσα στον Αύγουστο, για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μετά την ανακοίνωση του Τομ Μπρέιντι ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, η Ζιζέλ είχε δηλώσει χαρούμενη που επιτέλους ο σύζυγός της θα ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του και τα παιδιά του, τον 14χρονο Μπένι και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Τζακ με την πρώην σύζυγό του Μπρίτζετ Μοϊνάχαν. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top