Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν προετοιμασμένη εδώ και 2 χρόνια»

Όσα αποκάλυψε ο στένος φίλη της αείμνηστης σταρ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα στην εκπομπή της ΕΡΤ

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς στην αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Σπάραξαν στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - «Στη θάλασσα οι στάχτες της»

«Η Μάρθα θα ήθελε μετά τον θάνατο της να ακούγεται ότι στην ουσία ήταν ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος, γιατί ήταν με μια βαθιά φιλοσοφία για τη ζωή και το μετά της ζωής. Η Μάρθα το είχε ψάξει πάρα πολύ για αυτό κι έκανε ταξίδια σε χώρες... Είχε πάει στο Θιβέτ και το είχε ψάξει. Ήταν προετοιμασμένη... Είχε πει κάποια στιγμή πως "θα βάλω μια τελεία". Αυτή η τελεία μπήκε εδώ και δύο χρόνια, πριν ακόμα υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε ανοίξει την καρδιά της στον Μάκη Δελαπόρτα

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε ανοίξει την καρδιά της στον Μάκη Δελαπόρτα

«Είπε ότι "ΟΚ, χόρτασα, ρούφηξα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα, ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, πήρα πολύ χειροκρότημα, αποδοχή… φτάνει! Να ζήσω λίγο κι εγώ σαν άνθρωπος". Δεν ήθελε καθόλου να πεθάνει στο σανίδι. Είχε μια άλλη φιλοσοφία για την ίδια τη ζωή . Πίστευε πως όλα έχουν την ηλικία τους, ακόμα κι ο έρωτας», πρόσθεσε.

Kηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Υποβασταζόμενη έφτασε η Ντόρα Δούμα

«Πέρα από το ότι ήμαστε πολύ φίλοι, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αυτοβιογραφία της είπαμε τα πάντα. Όταν φτάσαμε στο κομμάτι του έρωτα, μιας κι ήταν βεβαίως το απόλυτο sex symbol για χρόνια ολόκληρα, μου είπε πως γύρω στα 50 αποφάσισε να μην ξαναφορέσει ποτέ μπικίνι, γιατί το μπικίνι ήταν ο εφιάλτης της για όλα εκείνα τα χρόνια της Φίνος Φιλμ. Που σημαίνει ότι έπρεπε να τρώει τα πάντα σε εξαντλητικές δίαιτες για να μπορεί να έχει το αντίστοιχο σώμα», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ένα φίλι του Μάκη Δελαπόρτα στη φίλη του, Μάρθα Καραγιάννη

Ένα φίλι του Μάκη Δελαπόρτα στη φίλη του, Μάρθα Καραγιάννη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top