Μ. Λαμπροπούλου: Η έκπληξη που ετοιμάζει για το DWTS - Με ποια θα χορέψει;

«Ο χορός μου έχει δώσει δύναμη για να μη λυγίσω στη ζωή μου»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση φέτος επέστρεψε σε έναν ρόλο – έκπληξη. Κάθε Παρασκευή βράδυ την απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο «Dancing With The Stars».

Αν και στα πρώτα live του διαγωνισμού χορού πολλοί θεώρησαν είναι πολύ αυστηρή στη συνέχεια ήταν εκείνη που χάρισε τα περισσότερα 10άρια στους διαγωνιζόμενους.

DWTS: Τα on air δάκρυα της Μαρίνας Λαμπροπούλου

«Ξεκίνησα στο «Dancing With The Stars» σκληρή και έχω γίνει βούτυρο. Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και τα περιθώρια στενεύουν. Νομίζω πως τώρα πρέπει να αυξήσουμε την αυστηρότητα και την ένταση. Έχω δει εξέλιξη στα ζευγάρια. Τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star».

«Ο χορός μου έχει δώσει δύναμη για να μη λυγίσω στη ζωή μου. Δε δίνω σημασία στα αρνητικά σχόλια που βλέπω στα social media. Είμαι μόνη μου ως μητέρα εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε στη συνέχεια.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο χορός, η απώλεια του συντρόφου της και το DWTS

Λίγο πριν το DWTS επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Star, η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποκάλυψε μια ιδιαίτερη στιγμή που θα δούμε το επόμενο διάστημα.

 

«Ετοιμάζω κάτι για το DWTS μαζί με την Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Είναι δύναμη ψυχής. Την επόμενη εβδομάδα θα χορέψουμε μαζί στο DWTS. Δεν υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα, υπάρχουν άνθρωποι παντού και πρέπει να τους στηρίζουμε».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του «Dancing With The Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top