Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο χορός, η απώλεια του συντρόφου της και το DWTS

Όσα είπε η πολυτάλαντη κριτής του DWTS στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Μαρίνα Λαμπροπούλου

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου συστήθηκε μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «3,2,1». Τότε ήταν 17 ετών και αυτό που την χαρακτήριζε ήταν η ανεμελιά.

Από μικρή της άρεσε ο χορός και από τότε έλεγε πως μεγαλώνοντας θα ήθελε να γίνει δασκάλα χορού. Έτσι και έγινε! Βέβαια, πήρε και πτυχίο παιδοψυχολογίας από το Λονδίνο, ενώ κάποια στιγμή μπήκε στη ζωή της και η υποκριτική. Άλλωστε τη είδαμε σε κάποια σήριαλ όπως: «Πάτερ Ημών», «Λάμψη», «Καλημέρα Ζωή», «Άκρως Οικογενειακόν» και το «Μπέρδεμα».

Η μικρή Δάφνη, ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε με τον γιο της Μαρίνας Λαμπροπούλου

Η μικρή Δάφνη, ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε με τον γιο της Μαρίνας Λαμπροπούλου

 Η Μαρίνα έχει πάθος με το φλαμένγκο και μεγάλη της αγάπη είναι τα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο πως στο σπίτι της, μαζί με τον γιο της έχει μεγαλώσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, ονόματι Δάφνη.

Ο θάνατος του συντρόφου της, Κωνσταντίνου

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της ήταν όταν ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος πέθανε ξαφνικά στα 47 από ανεύρισμα εγκεφάλου, στην Καβάλα όπου έμεναν τότε.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS λατρεύει τον γιο της

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου με τον σύντροφο της που έχει φύγει από τη ζωή και τον γιο τους

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου με τον σύντροφο της που έχει φύγει από τη ζωή και τον γιο τους

Από τότε μεγαλώνει μόνη της τον γιο της, ο οποίος σήμερα είναι 12 ετών. «Ο γιος μου μού έχει δώσει δύναμη.Κάθε μανούλα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα να λυγίσει. Μόλις κλείσει η πόρτα πλάνταξε στο κλάμα. Πρέπει να δίνουμε δύναμη στα παιδιά μας», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Η πρόταση από το Dancing With The Stars

Το τελευταίο διάστημα την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars. Αρκετοί είναι εκείνοι που τη θεωρούν αυστηρή αλλά εκείνη δεν το αποδέχεται, αφού όπως είπε ήταν εκείνη που έβαλε το πρώτο 10άρι, αλλά και το πρώτο 3άρι.

DWTS: Γιατί η Λαμπροπούλου επιλέγει να είναι αυστηρή αντί... συμπαθής;

«Εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω, αλλά και το αν κάποιος έχει ακούσει τις συμβουλές που του έχω δώσει στο προηγούμενο live, αλλά και την πρόοδό του. Σαν δασκάλα χορού με ενδιαφέρει ο χορός. Βλέπω τους celebrities ως μαθητές. Πρέπει να είμαστε τίμιοι και σωστοί. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στους άλλους κριτές, γιατί από τον καθένα έχω να μάθω κάτι. Όσο ζω θέλω να μαθαίνω και να εξελίσσομαι», πρόσθεσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top