Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS λατρεύει τον γιο της

Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό που έχει δημοσιεύσει στα social media

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου στο Breakfast@Star

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια στον τηλεοπτικό χώρο. Φέτος, τη συναντάμε στο υπέροχο χορευτικό σόου του Star, ως δίκαιη και αυστηρή κριτής του DWTS, παρέα με τους αξιόλογους Στέφανο Δημουλά, η Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis!

DWTS: Αποχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου και ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Έχει χορέψει σε αρκετά musical και οπερέτες.

Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Oταν ήμουν στο 3-2-1 είχα τα κιλάκια μου. Μετά από κάποιο διάστημα αδυνάτισα. Μετά μπήκα πάρα πολύ στο θέμα του χορού και άνοιξα και τη σχολή μου. Έκανα πάντα Pilates. Aναζητούσα να κάνω οικογένεια, γιατί ο θεσμός της οικογένειας πάντα μου άρεσε. Πάντα ήθελα να έχω έναν σύντροφο που να με προσέχει και να τον προσέχω, να τον φροντίζω και να με φροντίζει. Ήμουν δοσμένη στον χορό, μια σχέση θέλει αφοσίωση. Πρέπει να είσαι εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι 1000% εκεί. Κάπου χανόταν η μαγεία».

Η μητρότητα και ο θάνατος του συντρόφου της

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ήμουν πολύ φαγανή, όλο έτρωγα. Ήμουν σαν περίπτερο, 18 κιλά είχα πάρει. Μόλις έβαλαν τον Ανδρέα στην αγκαλιά μου, έκλαψα αμέσως. Αν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία, θα έκανα και 2 και 3 και 4 παιδιά. Όταν “έφυγε” ο πατέρας του παιδιού μου προσπαθούσα να μη λυγίζω μπροστά στον γιο μου. Στη ζωή πρέπει να προχωράμε πάντα με αισιοδοξία».

Ο σύντροφος της Μαρίνας Λαμπροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 χρόνων από ανεύρισμα εγκεφάλου και ο θάνατός του έγινε πρώτα αντιληπτός από τον τότε 7 ετών γιο τους, ο οποίος βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο σπίτι.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο 7χρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του»

 

 

«Αν κάνω ένα flashback, δεν μου φέρθηκε η ζωή όπως μου αξίζει, γιατί είμαι καλό παιδί. Όταν έφυγε ο πατέρας του γιου μου, προσπάθησα να είμαι δυνατή, δεν ήθελα με τίποτα να λυγίσω. Εγώ αυτό που θα συμβούλευα κάθε γυναίκα που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, είναι να μείνει δίπλα στο παιδί της και προχωράμε. Δύναμη και αισιοδοξία».

DWTS: Γιατί η Λαμπροπούλου επιλέγει να είναι αυστηρή αντί... συμπαθής;

 

 

«Στην αρχή, ο γιος μου ενώ ήταν αρνητικός στο να φτιάξω τη ζωή μου όταν κάποτε το συζητήσαμε, μετά μου είπε ότι είχε βαρεθεί να είναι μόνο μαζί μου και ήθελε έναν άνδρα μέσα στο σπίτι», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δημουλάς και Λαμπροπούλου παίρνουν θέση για την ένταση στο DWTS

 

DWTS: Το πρώτο 10άρι ήρθε στο 3ο live από τη Λαμπροπούλου

 

Φέτος η Μαρίνα Λαμπροπούλου έχει επιστρέψει στη συχνότητα του Star πιο δυνατή και πιο ανανεωμένη από ποτέ και την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή βράδυ στην κριτική επιτροπή του DWTS!

Δείτε τα προηγούμενα live του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top