Δημουλάς και Λαμπροπούλου παίρνουν θέση για την ένταση στο DWTS

Όσα δήλωσαν οι κριτές στο «Breakfast@star» για ό, τι συνέβη στο τρίτο live

Λαμπροπούλου - Δημουλάς

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Στέφανο Δημουλά στο DWTS της Κυριακής (31/10). Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Μαριάννας Γεωργαντή στον διαγωνισμό χορού πλάι στον παρτενέρ της.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής τους από τους κριτές του σόου, ο Jason Roditis είπε πως η χορογραφία τους δεν ταίριαζε στη διαγωνιζόμενη και τότε η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος».

DWTS: Ένταση ανάμεσα σε Λαμπροπούλου – Δημουλά: Να μάθεις να ακούς


Στη συνέχεια, ο Στέφανος Δημουλάς σχολίασε: «Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα», με εκείνη να απαντά: «Παιδιά, σταμάτα! Δίκαιη είμαι και προσπαθεί να καταλάβει ο κόσμος».

Στέφανος Δημουλάς
Λίγη ώρα μετά το τέλος του 3ου live, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του show και ζήτησε από τον Στέφανο Δημουλά να σχολιάσει το περιστατικό. 

«Υπήρξε μια εντασούλα με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, αλλά άνθρωποι είμαστε και διαφωνούμε. Αυτές είναι επαγγελματικές διαφωνίες και έτσι όπως έρχονται έτσι και φεύγουν. Ίσως εκφράστηκα και εγώ έντονα».

Μαρίνα Λαμπροπούλου
Στη συνέχεια, τη δική της απάντηση για όσα συνέβησαν έδωσε και η Μαρίνα Λαμπροπούλου. «Ο Στέφανος Δημουλάς είναι ένας άνθρωπος που μιλά έντονα και ειλικρινά. Το λύσαμε γιατί δεν είμαστε κομπλεξικοί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top