Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο 7χρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του»

Οι δραματικές στιγμές που έζησε και αποκάλυψε on air

Τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από την εκπομπή «3,2,1», ενώ δε δίστασε να δοκιμάσει και τις δυνατότητές της στην υποκριτική.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», για όλα εκείνα που συνέβησαν στη ζωή της από τη στιγμή που αποσύρθηκε από την τηλεόραση.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της και ο πατέρας του γιου της πέθανε ξαφνικά πριν από δυο χρόνια, μετά από ανεύρισμα εγκεφάλου και τον βρήκε νεκρό το παιδί τους.

 «Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου έφυγε. Πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου πριν από δύο χρόνια, στα 47 του και τον βρήκε ο γιος μου. Ξύπνησε να του πει καλημέρα. Τον άκουσε η σπιτονοικοκυρά τον μικρό. Ανέβηκε πάνω και του άνοιξε. Είχε πάρει μια κουτάλα και προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη πόρτα. Στο σχολείο τους ενημέρωσα και του έδωσαν βραβείο ανδρείας και ψυχραιμίας. Μου λείπει πολύ. Γνωριστήκαμε όταν του έκανα personal. Ο γιος μου, μού ζητάει τον μπαμπά του πολλές φορές», δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top