Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο Χαρδαβέλλας στη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο πατέρας της Φώφης, Γιώργος Γεννηματάς, τον είχε παντρέψει

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, σήμερα, Δευτέρα 25/10.

Φώφη Γεννηματά: Είχε πέσει σε ηπατικό κώμα από το βράδυ της Κυριακής

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πάλεψε πολύ για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και άφησε στις 12:04 την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Φώφη Γεννηματά: Τα τρία της παιδιά δεν έφυγαν στιγμή απο το πλευρό της

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε τηλεφωνικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την οικογενειακή του φίλη, Φώφη Γεννηματά και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

γεννηματά

Ο δημοσιογράφος, που είχε πάρει μέρος στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ για να στηρίξει την κα. Γεννηματά δεν άντεξε και ξέσπασε on air σε κλάματα.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο

«Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και σπάραξε.

«Δε θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του» είπε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος Γεννηματάς, είχε παντρέψει τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τη σύζυγό του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top