Κώστας Χαρδαβέλλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο

Πώς το αντιμετώπισε η σύζυγός του;

Για την πολύ δύσκολη εποχή πριν από 11 χρόνια όπου διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά και το πώς αντιμετώπισε το σοβαρό αυτό πρόβλημα με την υγεία του, αναφέρθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπως είδαμε το βράδυ της Τρίτης.

«Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον "Αθέατο Κόσμο" και τις "Πύλες του ανεξήγητου"» είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας

«Όταν ρώτησα τον γιατρό "πόσο χρόνο έχω;" μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν.

Έλληνας δημοσιογράφος δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά έχει μία πίκρα μέσα της!»

Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω "Αχ τον καημένο τι έπαθε;". Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top