Φώφη Γεννηματά: Είχε πέσει σε ηπατικό κώμα από το βράδυ της Κυριακής

Επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία της

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (25/10/21)

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά μετά από τη νέα μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Δυναμική, μαχητική και σύμβολο αξιοπρέπειας και θάρρους, η Φώφη Γεννηματά πάλεψε, αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας σήμερα στις 12:04 την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη η κηδεία της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η νέα επιπλοκή στην υγεία της Φώφης Γεννηματά έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν την είδηση του θανάτου της. 

Φώφη Γενημματά: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από τον χαμό της

Από τις 12 Οκτωβρίου που εισήχθη στο νοσοκομείο, η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής η Φώφη Γεννηματά έπεσε σε ηπατικό κώμα, κάτι που δεν αναγράφηκε στο δελτίο Τύπου που απέστειλε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Φώφη Γεννηματά: Όσα είχε πει για τη μάχη της με τον καρκίνο

Εξέχοντες γιατροί του Ευαγγελισμού ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπείες που υπάρχουν στην καταπολέμηση των μεταστάσεων του καρκίνου. 

Φώφη Γεννηματά: Το μήνυμά της πριν έναν χρόνο για τον καρκίνο του μαστού

Η Φώφη Γεννηματά εμφάνισε για πρώτη φορά καρκίνο όταν ήταν 44 ετών, κάτι που δεν απέκρυψε ποτέ από τη δημοσιότητα. «Έφυγε» σήμερα, αφήνοντας πίσω της απέραντη θλίψη στον σύζυγο και τα τρία της παιδιά. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top