Γερμανού για Ιωαννίδου: «Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται γι’ αυτό που λέει»

Πώς σχολίασε η Γερμανού τις δηλώσεις της Ιωαννίδου

Την άποψη πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άδικα στη φυλακή εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

Μαρία Ιωαννίδου: «Kακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης, ηρεμήστε»

 

 «Με πονάει το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα. Είχα συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με τη γυναίκα του την Ελπίδα. Σας παρακαλώ παιδιά, ηρεμήστε».
Αντίθετη όμως άποψη με την πρώην μητριά της έχει η Ναταλία Γερμανού η οποία μετά την προβολή του αντίστοιχου βίντεο έμεινε με «το στόμα ανοιχτό».

Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από συναδέλφους

«Όλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει και αν νιώθει την ανάγκη η Ελισάβετ να υπερασπιστεί τον Πέτρο ή η Μαρία να νιώσει ότι κακώς είναι στη φυλακή… Είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δηλαδή έχουν την ανάγκη να πάρουν το μέρος του. Εμείς δεν θα τους στερήσουμε την ελευθερία και το δικαίωμα να πάρουν το μέρος του, απλώς θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε για αυτά που λέμε και για αυτά που κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως η δική της θέση είναι πολύ δύσκολη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top