Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από συναδέλφους

«Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Η Μαρία Ιωαννίδου θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μαρία Ιωαννίδου: «Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»


Να θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός είχε πει πως ο προφυλακιστέος ηθοποιός είχε μια «περίεργη αδυναμία για τις γυναίκες».
Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έκανε γνωστό πως μετά από τις δηλώσεις της δέχτηκε κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα.

Σε κατάσταση σοκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: Θα ζει σε θάλαμο με άλλα 25 άτομα


«Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν "γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις…”. Τίποτα δε στηρίζω, εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης!", είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε λέγοντας: "Αυτοί που με πήραν τηλέφωνο ήταν συνάδελφοι και μου έλεγαν "πρέπει να τον θάψουμε”. Μα, θαμμένος είναι! Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;»

Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με είχε φλερτάρει, αλλά όχι με επιθετικό τρόπο. Δε με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, δε με βίασε. Αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά, αλλά δεν τους πέρασε. Ξαναλέω πως είμαι με τα κορίτσια που δέχτηκαν επίθεση. Είναι εκλεκτά κορίτσια και δικαιώθηκαν. Αλλά δικαιώθηκαν. Από εκεί και πέρα να μην παίξουμε μπουνιές μεταξύ μας. Και να μη βεβηλώσουμε το θέατρο. Βγαίνω έξω και ντρέπομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top