Σε κατάσταση σοκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: Θα ζει σε θάλαμο με άλλα 25 άτομα

Δεν αποκλείεται να μπει στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνά ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης, καθώς η ψυχολογία του είναι επιβαρυμένη και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται έγκλειστος. 

Φιλιππίδης: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι της «όρμησε» στο καμαρίνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αδυνατεί να πιστέψει πως θα βρίσκεται συγκρατούμενος με άλλους κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα και ότι ο ίδιος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Φιλιππίδης Τρίπολη

Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα δεν υπάρχουν πολλά κελιά και οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 – 25 άτομα. 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές ο Πέτρος Φιλιππίδης την πέρασε σε ένα κελί καραντίνας, οχτώ τετραγωνικών μέτρων, όπου και θα παραμείνει για πέντε μέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter μετά την προφυλάκισή του

Για τις επόμενες μέρες θα προαυλίζεται μόνος του και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στην τρίτη πτέρυγα, όπου από τον περασμένο Φεβρουάριο κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης

Τις επόμενες μέρες θα εξεταστεί από ψυχίατρο, όπως προβλέπεται. 

Φιλιππίδης: Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών Tρίπολης

Χθες ο γνωστός ηθοποιός είχε την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών της Τρίπολης. 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά» - Τα πρώτα λόγια μέσα από τη φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε συζήτησε κάτι συγκεκριμένο και επανέλαβε στον διευθυντή πως δεν περίμενε ότι θα έμπαινε στη φυλακή. 

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα μεταφερθεί, χωρίς να αποκλείεται να πάει σε εκείνο που κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όλα είναι ανοιχτά και θα αποφασιστούν όταν λήξει η καραντίνα του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top