Φιλιππίδης: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι της «όρμησε» στο καμαρίνι!

Τη γνώρισε μέσα από τα social media

Δείτε ρεπορτάζ για τον Πέτρο Φιλιππίδη από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Τρίτη κι από την Τετάρτη βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες

Σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη:«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, γυναίκα αστυνομικός που γνώρισε τον δημοφιλή ηθοποιό μέσω Facebook, είχε μια αντίστοιχα δυσάρεστη εμπειρία μαζί του.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης /Φωτογραφία Eurokinissi

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμη στη σχολή της Αστυνομιας κι ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε κι άρχισε μια συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε κάτι το... πονηρό. Ένα βράδυ η νεαρή τότε κοπέλα πήγε στο θέατρο με τη μητέρα της να δει την παράστασή του. Με το που κάθισαν της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τη γνωρίσει από κοντά.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ηλικία, η σύζυγος και οι καταγγελίες

Ελπίδα Νίνου Πέτρος Φιλιππίδης

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, παραμένει στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα των καταγγελιών /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πέρασε κάτι κακό από το μυαλό της κοπέλας, αντίθετα πίστευε ότι είναι έναν πολύ ευγενή άντρα. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει… Τα έχασε, τον έσπρωξε κι έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε έκοψε μαζί του κάθε επικοινωνία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top