Μαρία Ιωαννίδου: «Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε;»

Οι πολυσυζητημένες δηλώσεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο Καλοκαίρι #NOT

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT, ωστόσο η προσωπική αποκάλυψη ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της, προκάλεσε σοκ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ηλικία, η σύζυγος και οι καταγγελίες

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή καθώς όπως είπε είναι «άρρωστος», ωστόσο εκείνη δε χαίρεται γιατί το θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό. Ακόμα, η χορεύτρια και ηθοποιός δήλωσε ότι ο συνάδελφός της ανέκαθεν είχε μια «παράξενη» αδυναμία στο γυναικείο φύλο και πως και η ίδια είχε μπει στο στόχαστρό του στο παρελθόν

Σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη:«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω κι εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός», σχολίασε αρχικά.

Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου στο θεατρικό Μαριχουάνα Στοπ το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα που τη γνωρίζω προσωπικά. Πονάω πιο πολύ για τον γιο του γιατί καταστρέφεται η ζωή του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε το θέατρο», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter μετά την προφυλάκισή του

«Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε κι εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δε με πίεσε όμως. Με βίασε κι ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν… Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δεν μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου», είπε σοκάροντας με την αποκάλυψή της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top