Δανδουλάκη: «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;»

Μίλησε για τις δηλώσεις της συναδέλφου της που υποστήριζαν Φιλιππίδη

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό μετά το λεπτό 9.20

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, και όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση. 

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δε λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.

Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό;» είπε χαρακτηριστικά η Δανδουλάκη.

δανδουλάκη στο πρωινο

Άστραψε και βρόντηξε η Δανδουλάκη στο Πρωινό; «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου; Δεν υπάρχει»

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια της είπε ότι οι δηλώσεις αυτές της Κωνσταντινίδου, τους έκαναν όλους να πέσουν από τα σύννεφα και πως η υπόθεση Φιλιππίδη είναι ένα ζήτημα αντικειμενικά «κακό», η Δανδουλάκη απάντησε ότι υπάρχουν γυναίκες που ερωτεύονται τους βιαστές τους και δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του άλλου ανθρώπου ποτέ.

«Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε», είπε στο τέλος η μεγάλη ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή Χαμογέλα:

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός ‘’αρπάζει’’, ‘’καιγόταν’’ από κάτω!

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

κωνσταντινίδου φιλιππίδης

 Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε κάνει δηλώσει που υποστήριζαν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά στην απόφαση να μην παίζονται οι σειρές όπου έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι. Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top