Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποστήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοί της να στραφούν εναντίον της, εκφράζοντας δημόσια τη δυσαρέσκειά τους.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εμφανίστηκε και η Ελένη Τζώρτζη, η οποία ανέφερε μέσα από τον αέρα του πρωινού του Αντ1:

Ελένη Τζώρτζη: «Με είχε κλειδώσει στο δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει»

«Αυτά τα πράγματα δε λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση. Είναι απαράδεκτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δε μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές», δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε:

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιόν

«Δεν άκουσα εγώ π.χ. έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα» πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top