«Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef»

Δείτε όσα είπαν ο Παντελής Βούρος κι ο Πάνος Τόγιας

Ξεχώρισαν με το μαγειρικό τους ταλέντο μέσα από το MasterChef 3.

Ο Παντελής Βούρος και ο Πάνος Τόγιας μίλησαν στο Happy Day για τον φετινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, τα σχέδιά τους, αλλά και το ποιον βλέπουν ως νικητή του MasterChef 5.

MasterChef 5: Ένας γυρίζει σπίτι του απόψε & οι 13 καλύτεροι συνεχίζουν

Ο Παντελής από την Κάλυμνο αποκάλυψε ότι ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ, ενώ ο Πάνος Τόγιας ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Όπως ξεκαθάρισε η σχέση τους είναι καθαρά φιλική και επαγγελματική. «Είναι φήμη αυτά που ακούστηκαν για εμένα και τη Σπυριδούλα. Τα βρίσκουμε μαγειρικά», ξεκαθάρισε. 

Πώς περνάνε σε καραντίνα στην Κύπρο η Σπυριδούλα και ο Πάνος;

Όσον αφορά στους παίκτες του MasterChef 5 είπε: «Οι φετινοί παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι στις δοκιμασίες. Ξέρουν τι αρέσει σε κάθε κριτή. Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef», προέβλεψε. «Ο εγκλεισμός στο παιχνίδι είναι πιο δύσκολος από το lockdown γιατί δεν έχεις κινητό, social media κι επικοινωνία με τους δικούς σου», είπε για τη δυσκολία που αντιμετώπισαν και οι ίδιοι στο παιχνίδι,

Ο Παντελής συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι ο Ιωάννης έχει λίγη έπαρση και ότι θα ταίριαζε πολύ με τον Παύλο λόγω του ωραίου χαρακτήρα του.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top