MasterChef 5: Ένας γυρίζει σπίτι του απόψε & οι 13 καλύτεροι συνεχίζουν

Συντονιστείτε σήμερα Τρίτη, στις 21.00 στο Star

Δείτε το trailer του επεισοδίου 44 του MasterChef 5

Ό,τι φαίνεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα πιο απαιτητικό, ειδικά σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη Κάρτα Ασυλίας και ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης;

MasterChef 5: Σε ποιους έδωσε μειονέκτημα ο Ιωάννης;

Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού. Όμως η κουζίνα του MasterChef 5 απαιτεί ψυχραιμία και μαγειρική ετοιμότητα. 

MasterChef 5 - Η δήλωση της Μαρίνας on camera: «Οι περισσότεροι με τρέμουν»

Απόψε, Τρίτη 23/3, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 καλύτερους

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνουν τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, προκαλώντας ένα «υπόγειο» κύμα αντιρρήσεων από ορισμένους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θεωρούν πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν ανταποκρίνεται στο ζητούμενο της ημέρας. Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια νέου κατόχου και κανείς δεν ξέρει πώς θα αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσει.

 Σωτήρης ΚοντιζάςΠάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Οι τρεις chef κριτές του MasterChef 5, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος pastry chef Νίκος Κολέτσας

Οι τοπ 14 του διαγωνισμού MASTERCHEF

Οι τοπ 14 του διαγωνισμού, απόψε θα γίνουν 13

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ετοιμάζονται για τη μαγειρική δοκιμασία, φέρνοντας κάποιους ακόμα πιο κοντά στο όνειρο για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που πραγματικά δεν πίστευαν ότι θα φτάσουν να πραγματοποιήσουν τόσο σύντομα, αφού ο χρόνος μέσα στην κουζίνα του MasterChef 5 δεν περνάει και τόσο… εύκολα.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκινά με ανατροπές. Στον εξώστη, υπάρχουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, για εκείνους που βρίσκονται κάτω και αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής. Άραγε τα 120 λεπτά, που έχουν στη διάθεσή τους, θα είναι αρκετά για να καλύψουν τα μαγειρικά κενά; Μήπως η συγκέντρωση και η οργάνωση, είναι τα βασικότερα στοιχεία επιτυχίας για τη σημερινή δοκιμασία;

καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα

Καλεσμένος του MasterChef 5 απόψε ο pastry chef Νίκος Κολέτσας

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί και στον διαγωνισμό ότι τα φαινόμενα απατούν και πως όταν υπάρχουν συνέπεια, συγκέντρωση, οργάνωση αλλά και γεύση στο πιάτο, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!

Μια πρόωρη αποχώρηση έρχεται και κανένας δεν το πιστεύει. Μια δυνατή μαγειρική προσωπικότητα, αποχωρεί!

masterchef νεο επεισοδιο

Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία για τη νίκη!

MasterChef 5

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top