GNTM: Ο Παναγιώτης επέστρεψε στη Λάρισα και την κυρία Βάγια!

Ο πρώην παίκτης του GNTM μας συστήνει τη μητέρα του

Τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3.

GNTM 3: Αποχώρησε ο Παναγιώτης – Ξέσπασε σε κλάματα

Ο τυροκόμος από τη Λάρισα κατάφερε να ξεχωρίσει στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star για τη θέληση που είχε ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει μοντέλο.

Παναγιώτης - GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη και το μήνυμα στη Ρασέλ

Το ταξίδι του 23χρονου στο GNTM τελείωσε και τώρα έχει επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Παναγιώτης GNTM: Για ποιο λόγο γελούσε όταν αποχώρησε η Ρασέλ;

Ο Παναγιώτης δηλώνει πολύ δεμένος με την οικογένειά του και ειδικότερα με την μητέρα του που, όπως λέει, μοιάζουν εξωτερικά αλλά και στον χαρακτήρα.«Όταν μεγαλώσω θα με δεις στην τηλεόραση» έλεγε στην κυρία Βάγια. Έτσι κι έγινε. 

Ρασέλ - Παναγιώτης: Η αντιπαράθεσή τους on air είχε «θανατηφόρες» ατάκες!

Ο Παναγιώτης με τη μητέρα του, Βάγια

Ο Παναγιώτης με τη μητέρα του, Βάγια

Η κυρία Βάγια από την άλλη μιλάει με υπερηφάνεια για τον γιο της. «Ο Παναγιώτης μου από μικρός ήταν ήσυχο παιδάκι, αλλά με ξεγέλασε», λέει με χιούμορ στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσθέτει: «Μεγαλώνοντας έγινε πειραχτήρι και ο χαρακτήρας του άλλαζε πολύ γρήγορα.  Τα χρόνια περνούσαν και άρχισε να ασχολείται με τα ρούχα και τη μόδα γενικότερα. Χαίρομαι για εκείνον γιατί κατάφερε να κάνει αυτό που θέλει και ας είναι και από την επαρχία. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα του. Με το που βγήκε από το παιχνίδι συνέχισε να ασχολείται με τα ζώα».

Η μητέρα του Παναγιώτη ανέφερε πως ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει στον γιο της είναι η ευαισθησία και η φιλοτιμία του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top