Ρασέλ - Παναγιώτης: Η αντιπαράθεσή τους on air είχε «θανατηφόρες» ατάκες!

Οι παίκτες του GNTM έλυσαν τις διαφορές τους στη «Φωλιά των Κου Κου»

Με μία μέρα διαφορά αποχώρησαν από το GNTM 3.

Τα γέλια του Παναγιώτη για την αποχώρηση της Ρασέλ δεν κράτησαν πολύ, αφού λίγο μετά είδε κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Παναγιώτης GNTM: Για ποιο λόγο γελούσε όταν αποχώρησε η Ρασέλ;

Η συνύπαρξή τους στο σπίτι του GNTM ήταν… εκρηκτική, όπως κι αυτή στον «αέρα» της «Φωλιάς των Κου Κου» όπου -με πολύ χιούμορ- ήρθαν σε αντιπαράθεση.

«Τον βλέπω από το Instagram μέχρι εκεί μου φτάνει», σχολίασε η Ρασέλ για τον πρώην συμπαίκτη της και αμέσως μετά άρχισαν να παίζουν ένα παιχνίδι με συντονιστές τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά, ο ένας χαρακτήρισε τον άλλο model material αλλά και φαρμακόγλωσσα. Στη συνέχεια, η Ρασέλ αποκάλυψε ότι έχει 14.000 followers στο Instagram, ενώ ο πρώην συμπαίκτης της τους μισούς. «Είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά», δήλωσε η «μαύρη γαζέλα».

Κατηγόρησε ο ένας τον άλλο ότι έκαναν περισσότερες δηλώσεις για να κάνουν ντόρο. «Ο Παναγιώτης κάποιες φορές προσπαθούσε να με φτάσει, αλλά εγώ είμαι αυθεντική», σημείωσε η Ρασέλ. «Εγώ δεν έκανα καμία δήλωση στον κόσμο ώστε να δείξω κάτι άλλο και να μ’ αγαπήσουνε», της απάντησεο τυροκόμος.

«Δε με απασχολούν τα σχόλια. Εγώ ξέρω ποια είμαι. Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης πληγώθηκε περισσότερο, γιατί το έδειξε με τη συμπεριφορά του απέναντί μου που είχε εμμονή. Τον ενοχλούσαν αυτά που έλεγα γι’ αυτόν», είπε ακόμα η Ρασέλ.

GNTM 3: Αποχώρησε ο Παναγιώτης – Ξέσπασε σε κλάματα

Ακόμα, παραδέχτηκαν και οι δύο ότι η κριτική επιτροπή συμπαθούσε περισσότερο τον Παναγιώτη κι ότι η Ρασέλ ήταν η μόνη που είδε κάποιον συμπαίκτη της ερωτικά μέσα στο GNTM, αναφερόμενοι στον Έντουαρντ.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης είπε ότι δεν έχει το τηλέφωνο της πρώην συμπαίκτριάς του, με τη Ρασέλ να τον… απειλεί ότι έχει το δικό του και θα του τηλεφωνήσει!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top