Παναγιώτης GNTM: Για ποιο λόγο γελούσε όταν αποχώρησε η Ρασέλ;

Όσα είπε στους «Κου Κου» ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του όταν αποχώρησε η Ρασέλ. Στην επόμενη δοκιμασία ωστόσο, ήταν αυτός που έφυγε από το σπίτι του GNTM

GNTM 3: Αποχώρησε ο Παναγιώτης – Ξέσπασε σε κλάματα

Το πρωί της Τετάρτης ο πολυσυζητημένος παίκτης βρέθηκε καλεσμένος μέσω σύνδεσης από το χωριό του στη Λάρισα, στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR.

Το νεαρό μοντέλο απάντησε για την πολυσυζητημένη αντίδρασή του τη στιγμή που αποχώρησε η Ρασέλ. «Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα πάρα πολύς ενθουσιασμός λόγω το ότι υπήρχαν οι διαφωνίες, οι κόντρες, δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους και λογικό είναι αυτό, οπότε και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου  πολύ εύκολα- έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ. Η Ρασέλ γενικά προσωπικά δεν είναι ότι μου έκανε κάτι, απλά η στάση της δε μου άρεσε προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Δε μου άρεσε που σχολίαζε γενικά και που ανέφερε πράγματα τα οποία γινόντουσαν μέσα στο σπίτι, τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Παρόλο που στις κάμερες, στις δοκιμασίες, στον διαγωνισμό υπήρχε μια κόντρα, στο σπίτι όλοι μιλούσαμε με όλους και όλοι πίναμε ένα καφέ έξω στην αυλή. Βρισκόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι, οπότε λογικό είναι να μιλάμε. Δε γίνεται να είσαι σε κόντρα 24 ώρες το 24ωρο» σχολίασε αρχικά. 

Ο Παναγιώτης με τους γονείς και τον δίδυμο αδερφό του

Μιλώντας στη συνέχεια για την πρώην συμπαίκτρια του, συμπλήρωσε: «Γενικά θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έλεγε δεν ίσχυαν και επειδή σε μια δοκιμασία με τα σκουλίκια που είχαμε, η αντιμετώπισή μου ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπό της, όταν πρόσβαλε με τα λόγια της τον φωτογράφο, άποψη μου. Μετά πήγα στο πλατό να της ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί μερικές φορές να βγαίνω εκτός εαυτού και το μετανιώνω, η αντιμετώπισή της ήταν ότι δεν ήθελε να με ακούσει, δεν την ενδιέφερε. Απαξιωτική. Με ενόχλησε πολύ αυτό και από εκεί ξεκίνησε λίγο αυτό. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο απλά δεν ταιριάζαμε και σαν χαρακτήρες». 

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη και το μήνυμα στη Ρασέλ

Όσον αφορά τα φαβορί του GNTM 3, ο Παναγιώτης πιστεύει ότι στην τελική δυάδα θα βρίσκονται δύο αγόρια, ο Ανδρέας κι ο Αιμιλιάνο. «Θα φτάσουν σίγουρα ο Αντρέας και ο Αιμιλιάνο. Είναι τα άτομα που βλέπω εγώ μέσα τους την μεγαλύτερη θέληση. Ο Έντουαρντ είναι καλό μοντέλο, αλλά δεν μου είχε τραβήξει την προσοχή όπως οι άλλοι δύο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top